Pet. tra 3rd, 2020

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Posao.hr: Nova radna mjesta u Osijeku i okolici! Najmanje 16 poslova! Radnika očito nedostaje!

3 min read
U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada.
rukovanje posao

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada.

Metropola d.o.o. zapošljava konobara u caffe galeriji „Crvena malina“. Mjesto rada je Osijek. Prijave su otvorene do 29.2. Posao obuhvaća pripremu i posluživanje pića. Više na linku.

Reklamart d.o.o. traži nove radne snage u Osijeku: grafičar (m/ž), električar (m/ž), montažer reklama (m/ž). Prijave su otvorene do 18.3. Potrebno je minimalno radno iskustvo od pola godine i završena srednja škola. Poslovi se odnose na proizvodnju i postavljanje reklama. Kako aplicirati, potražite ovdje.

Modul d.o.o. u potrazi je za referentom prodaje (m/ž) u Dardi. Rok prijave je 1.3. Posao obuhvaća pregovaranje s kupcima, izradu ugovora i praćenje realizacije ugovora, praćenje naplate i provedbu naplate potraživanja, izradu planova prodaje, razvoj strategije i realizacija prodajnih ciljeva za tuzemno i inozemno tržište, održavanje i unapređenje odnosa s postojećim i potencijalnim kupcima, analizu prodajnog asortimana i ostalo. Poslodavac nudi mogućnost daljnjeg osobnog rasta i razvoja, stimulativna primanja, dinamično radno okruženje. Pogledajte ovdje kako se prijaviti.

Trinas projekt zapošljava na poziciji nadzorni inženjer (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 17.3. Potrebno je dvogodišnje radno iskustvo i vozačka dovzola B kategorije. Glavne odgovornosti su stručni nadzor nad izgradnjom građevina. Uvjeti za ovaj posao su visoka stručna sprema, iskustvo u izvođenju ili nadzoru nad izgradnjom građevima, poznavanje rada u programu AutoCad , Excel i Word, poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu te posjedovanje vozačke dozvole. Preferiraju se spremnost za kontinuirano učenje, pedantnost u radu, pozitivan stav, motiviranost i odgovornost. Potražite kako aplicirati.

Olimpias tekstil d.o.o. zapošljava rukovoditelje strojevima za tkanje (m/ž). Potrebno je više izvršitelja. Mjesto rada je Osijek. Rok prijave je 18.3. Posao se sastoji od praćenja rada stroja, skupljanja ispletenih dijelova proizvoda, vođenje računa o urednosti i drugo. Potrebna je završena srednja škola, a radno iskustvo nije uvjet. Potražite kako aplicirati putem linka.

Rommos commerce d.o.o. traži konobara – a la carte restoran (m/ž) i konobara (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Prijavite se najkasnije do 17.3. Potrebno je više izvršitelja. Traži se radno iskustvo od tri godine, a posao obuhvaća dočekivanje i pratnju gostiju ispred ili na ulazu u lokal, zaprimanje gostiju u hotel, postavljanje i pospremanje stolova. Više na linku.

Transcom WorldWide d.o.o. zapošljava u Osijeku za poziciji agent u službi za korisnike – njemački jezik (m/ž). Rok prijave je 18.3. Potrebno je više izvršitelja. Postoji mogućnost zaposlenja osobe s invaliditetom te umirovljenika. Detalje potražite na linku.

Farma Tomašanci d.o.o. traži radnika u govedarstvu (m/ž), tehnologa stočarstva (m/ž), radnika na strojevima (m/ž) i električara na farmi (m/ž). Za poslove je potrebna završena minimalno srednja škola, a iskustvo nije uvjet. Rok prijave je 29.2. Potražite ovdje kako aplicirati.

Euroinspekt Osijek d.o.o. zapošljava klasifikatora (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 27.2. Potrebna je srednja stručna sprema. Posao obuhvaća provođenje razvrstavanja i označavanja trupova, vođenje radne dokumentacije, provođenje sustava kvalitete, sudjelovanje u uvođenju novih tehnologija. Traži se najmanje IV. stupanj stručne spreme poljoprivrednog, veterinarskog ili prehrambeno – tehnološkog usmjerenja. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Potražite kako aplicirati.

Stomatološka ordinacija Andrea Malogorski Šimašek zapošljava na poziciji dentalni asistent (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 25.2. Potrebna je završena srednja stručna sprema i licenca za samostalni rad. Posao sadržava asistiranje u stomatološkoj ordinaciji, vođenje dokumentacije, održavanje radnog mjesta i druge poslove dentalnog asistenta. Očekuje se minimalno jednogodišnje iskustvo. Potražite kako se prijaviti ovdje.

Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Facebook Comments