Pon. ožu 30th, 2020

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Bajaga otpjevao Ivani Soldo Čabraja za rođendan!

1 min read
Nagrađivana osječka glumica još bi i prešutjela tu posvetu, no ponosnom suprugu 'se otelo' na 'čašici razgovora' u sitne sate.

Momčilo Bajagić Bajaga, rado viđen gost u Osijeku, održao je sinoć još jedan vrhunski koncert, u ispunjenoj dvorani Zrinjevac. Nema boljih do starih izvođača regije i vrhunske glazbe. Istina, poplašio se ponešto Osijek koronavirusa i podbacio u kupovini ulaznica, usljed čega se koncert ‘preselio’ iz Gradskog vrta u Zrinjevac, ali oni koji se nisu bojali i koji su znali cijeniti Bajagin zvuk – uživali su!

A posebno je sinoć uživala poznata osječka glumica Ivana Soldo Čabraja. Članica dramskog ansambla HNK-a u Osijeku, supruga odlično nacionalno znanog Miroslava Čabraje, također glumca, jučer je slavila svoj tek 35. rođendan, a za mjesto radnje je odabrala – Zrinjevac.

Informacija je stigla i do Bajage, usljed čega je stari ‘rocker’ zapjevao osječkoj glumici. Svojoj bivšoj susjedi u Beogradu, a gdje je Ivana rođena, Bajaga je zapjevao – Zažmuri! Da, Ivana i Bajaga bili su susjedi. Par vrata 🙂

Nagrađivana osječka glumica još bi i prešutjela tu posvetu, no ponosnom suprugu ‘se otelo’ na ‘čašici razgovora’ u sitne sate u društvu s prijateljima, a od kojih bi jednom ‘na lakat izašlo’. I javljeno nam je brzinom munje 🙂

Ivana, sretan rođendan! 🙂

Foto: Instagram

Facebook Comments