19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Jaka ‘korona-fora’ iz Baranje: ‘Kafanu’ nemamo, trgovina radi do 12, poštar dođe tu i tamo…

1 min read
I nemojte vi iz grada da vam padne na pamet da dođete kod nas, jer vas na ulaz u selo čekaju psi, koje ste vi pobacali kada ste se vraćali s vikendica, a sada nas vjerno čuvaju. Pozdrav iz Baranje - glasi fantastičan komični 'post' urešen 'emotikonima'.

Tko je ishodišno napisao ovu genijalnu ‘foru’ – ne znamo. No, jučer se viralno širila po Facebook-u, prenosili su ju brojni, što u pisanom obliku, što kao fotografiju. Netko, pretpostavka je, iz Baranje se sjajno dosjetio poslati poruku građanima, zacjelo Osijeka 🙂

– Mi u manjim selima smo sasvim sigurni i u karantena već godinama. Toliko se poznajemo da se ne rukujemo. Čak većina nas i ne razgovaramo jedni sa drugima, zbog međe! ‘Kafanu’ nemamo, trgovina radi do 12 sati, poštar dođe tu i tamo… A zalihe kobasica, šunki, slanine itd. – da ne pričam. I naravno, dezinficijensa imamo koliko ti duša želi (rakije, vina…). I naravno, okominja za WC. P. S. I nemojte vi iz grada da vam padne na pamet da dođete kod nas, jer vas na ulaz u selo čekaju psi, koje ste vi pobacali kada ste se vraćali s vikendica, a sada nas vjerno čuvaju. Pozdrav iz Baranje – glasi fantastičan komični ‘post’ urešen ’emotikonima’.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments