20. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Ovo su mali poduzetnici koji sada dostavljaju proizvode u Osijeku!

5 min read
Portal OsijekExpress.com, jednako dijelom realnog sektora, BEZUVJETNO I BESPLATNO, svakog dana donosi oglase ugostitelja, OPG-ova, malih proizvođača..., a koji imaju dostavu svojih proizvoda na području Osijeka.
dostava dostavljaju

Hrvatska je uvela nove mjere u borbi sprječavanja širenja koronavirusa (COVID-19). Realni sektor, uz puno razumjevanje prema uvedenim mjerama, a napose s iznimnim shvaćanjem važnosti čuvanja zdravlja, sljedećih će dana, u gospodarskom smislu, živjeti pod osjetnim bremenom. Portal OsijekExpress.com, jednako dijelom realnog sektora, BEZUVJETNO I BESPLATNO, svakog dana donosi oglase ugostitelja, OPG-ova, malih proizvođača…, a koji dostavljaju svoje proizvode na području Osijeka. Popis oglasa ažurirati će se svakodnevno, kroz sljedećih 30 dana, sa svakim javljanjem novog oglašivača, a koji ispunjava UVJETE. Redoslijed je načinjen dinamikom javljanja. Javljajte nam se i dalje… 🙂 IDEMO SKUPA OSTATI ZDRAVI!

OPG

OPG Vladimir Krtić, Osijek/Stari Mikanovci, 0989888959, na području Osijeka besplatno dostavlja granule češnjaka i matični sok aronije, odskora i češnjak, zeleni grah…, a svakoga radnog dana, od ponedjeljka do petka, u vremenu od 16 sati do dovršenja isporuka. Platiti se može i internet bankarstvom i pouzećem.

UGOSTITELJSTVO

City Food Osijek, Osijek, 031320315, na području Osijeka besplatno dostavlja pizze, sendviče, tortilje, štruce, lepinje, salate, lasagne i palačinke, a za prigradska naselja minimalna narudžba treba iznositi 50 kuna (Višnjevac, Brijest i Čepin, Tenje i Bilje). Radno vrijeme ima je od ponedjeljak do subote od 12 do 22 sata.

Restoran Corner, Osijek, 031333584, 031659100, za područje Osijeka i prigradskih naselja besplatno dostavlja odreske, obroke s roštilja na drvenom ugljenu, menije za više osoba, a dostava je raspoloživa svim danima, od ponedjeljka do nedjelje u vremenu od 9 do 22 sata.

American bar Dollar, Osijek, 031284625, za područje Osijeka vlastitom dostavom ili putem servisa Pauza, dostavlja burgere, sendviče, wrapove, wok i američki tip roštilja. Narudžbe primaju putem svoje stranice ili servisa Pauza, odnosno telefonski, a dostavljaju svaki dan od 12 do 22 sata, gdje uz svaku narudžbu dostavljaju limenku Coca Cola – gratis. 

Restoran Lipov hlad, Osijek, 031508811, na području Osijeka i okolice dostavlja pizze, riblja jela, panirana jela, tjestenine i roštilj, a uz naglasak na tjednoj ponudi graha s kobasicom po cijeni od 40,00 kuna, kao i gulaš s tamnim pivom, uz krumpir pire za prilog. Dostava je besplatna za Osijek, a obavlja se od 9 do 22 sata, dočim je minimalan iznos narudžbe od 60,00 kuna za Josipovac, Višnjevac, Bilje, Mece, Tenju, Sarvaš i Bijelo brdo.

Pizzeria La Rosa, Osijek, 031570500, za područje Osijeka i okolice svakog dana od ponedjeljka do subote u vremenu od 8 do 21 sata (nedjeljom od 17 do 23) dostavlja pizze, salate, tjestenine, rižota, tortilje i sendviče. Dostava za Osijek je besplatna, kao i za okolicu (Bilje, Tenja, Višnjevac…), ali uz minimalnu narudžbu iznad 50,00 kuna.

Bistro Pizzeria Oliva, Osijek, 031202040, uslugu dostave hrane obavljaju u vremenu od ponedjeljka do subote od 9 do 23 sata i nedjeljom od 12 do 23. Dostavljaju u Osijek (5 kuna) i okolnim mjestima (Tenja, Višnjevac, Josipovac, Bilje… za 10 kuna). Minimalna narudžba mora biti 25 kuna. Što dostavljaju, provjerite telefonski ili na Facebook-u.

Pizzeria Sebastian, Osijek, 098373895, za 5,00 kuna dostavlja svoje slasne proizvode, napose pizze, po cijeni dostupnoj na web-u, a u radnom vremenu od 9 do 22 sata. Dostava se obavlja u Osijeku, ali i Tenji, Bilju, Antunovcu… ukoliko nove mjere dozvoljavaju, a što se sada odnosi i na druge dobavljače.

MALI PROIZVOĐAČI

Craft Pivovara Vukovar, Vukovar, 0997314468, za područje Osijeka dostavlja svoj proizvod – Walkow pivo Blonde Ale 0,5l po cijeni od 10 kuna. Naručiti možete bilo kada, a dostave za Osijek su četvrtkom u poslijepodnevnim satima, od 16 do 22 sata.

Mali Div Zanatska pivovara, Osijek, 0913838560, na području Osijeka dostavljaju svoje dvije vrste piva: Cincilator 0,5L Golden Ale po cijeni od 10 kuna i Gefufna 0,5L India Pale Ale po cijeni od 12,50 kuna. Dostava je besplatna, a platiti se može i internet bankarstvom i pouzećem.

Ciruela, Tenja, 0977766124, poduzeće je koje se bavi proizvodnjom i preradom voća i povrća, te u ovoj novonastaloj situaciji nude besplatnu dostavu svojih proizvoda kuhane račice i jabučnog octa, po cijeni od 15,00 kuna za litru , kao i salata od cikle, krastavaca, kisele paprike…, miješanu rezanu salatu, sve po 15,00 kuna, dočim pekmezi od šjive, kruške i breskve stoje 20,00 kuna. Količine provjerite pozivom. Dostava za Osijek je besplatna.

Đakovačke delikatese, Đakovo, 0914851021 i 0953143373, narudžbe primaju telefonom i u njihovom web-shopu, a za dostavu svojih proizvoda od crne slavonske svinje: Đakovački kulin, Đakovačka kulinova seka, Đakovačka kobasica, Đakovačka slanina, Đakovački vrat/buđola, Đakovačka pečenica, Đakovački čvarci, Đakovačka mast od crne slavonske svinje, Uskrsna Šunka, Uskrsna plećka, Borovik kobasica od divljači… Dostava je besplatna je za područje Đakova i Đakovštine, a za sva ostala područja besplatna za narudžbe iznad 300,00 kuna. Rok dostave se dogovara.

USLUGE

AC Buljubašić, 031540000, uslugu je posljednjih dana ‘pojačao’ odvozom vozila na registraciju, tehnički pregled, kao i na otklanjanje kvara. Sve vodE po uputama HZZJ i Društva Crveni križ u postupanju s vozilima i ljudima, koristeći jednokratne folije za sjedalo, volan, mjenjač, rukavice i maske, a dokumente predaju i primju u koverti. Vrijeme dostave, dolaska po vozilo, kao i sve druge kondicije se dogovaraju.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Po uzoru na nacionalne i lokalne portale i OsijekExpress.com je spreman besplatno i bezuvjetno pomoći oglašavanjem na našem portalu svim osječkim ugostiteljima, kao i onima iz okolice, svim malim proizvođačima prehrambenih proizvoda, OPG-ovima…, a koji obavezno imaju vlastitu uslugu dostave. Svi mali poslovi sada su na kušnji, a brojni građani u potrebi u ovo vrijeme prijetnje širenja koronavirusa (COVID-19). Stoga, svi oni koji dostavljaju, mogu nam se javiti za besplatno i bezuvjetno oglašavanje. Pošaljite nam e-mail poruku na našu adresu – marketing@osijekexpress.com … Napišite nam tko ste, kao i svoju adresu, adresu svoje web ili Facebook stranice, telefonski broj, glavne proizvode i cijene, svakako uvjete dostave, gdje i u koje vrijeme točno dostavljate, do kada… Opcionalno nam možete dostaviti svoj logo ili fotografiju. Portal OsijekExpress.com će objaviti na naslovnici za trajanja krize vidljiv tekst, a u kojem će biti vidljivi Vaši podaci, kao i podaci drugih koji dostavljaju na području Osijeka i okolice. Također, tekst će svakodnevno biti podijeljen na društvenoj mreži Facebook. Akcija počinje od četvrtka 19. ožujka i trajati će najmanje 30 dana, a Vaše poruke nam možete slati već sada…

Facebook Comments