Sri. srp 8th, 2020

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Otvorena radna mjesta u Osijeku i okolici: I sada se zapošljava…

2 min read
Za dodatne poslove iz Osječko - baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.
posao zena odusevljenje

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Ustanova za zdravstvenu njegu Katica Milišić Zečević zapošljava na poziciji medicinska sestra ili medicinski tehničar (m/ž). Mjesto rada je Belišće. Prijave su otvorene do 16.4. Posao obuhvaća medicinsku skrb i njegu. Uvjeti su završena medicinska srednja škola, položen stručni ispit te odobrenje za samostalan rad. Provjerite kako aplicirati putem linka.

Bra.Pag zapošljava šivača (m/ž) u Antunovcu. Prijave su otvorene do 15.4. Potrebno je više osoba za rad. Poslodavac osigurava prijevoz. Posao se sastoji od šivanja odjevnih predmeta od trikotaže na industrijskim šivaćim strojevima. Potražite kako ostvariti prijavu ovdje.

Stribor oprema traži bravara – zavarivača (m/ž). Mjesto rada je Bilje. Rok prijave je 8.4. Potrebno je više osoba za rad. Posao se sastoji od varenja i montaže. Poželjno je radno iskustvo na odgovarajućim poslovima. Potražite kako ostvariti prijavu putem linka.

Staklo-dom d.o.o. zapošljava radnika u pvc proizvodnji (m/ž), rukovoditelja cnc strojem (m/ž), roletara (m/ž), majstora u izradi aluminijske bravarije (m/ž), građevinskog tehničara (m/ž) i inženjera graditeljstva (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Rok prijave je 31.3. Više na linku.

Masterplast d.o.o. traži skladištara (m/ž) u Duboševici. Rok prijave je 25.3. Potreban je položen ispit za rukovanje viličarem, radno iskustvo s viličarem, a prednost je poznavanje građevinskog materijala. Pogledajte detalje i prijavite se ovdje.

Solaris Pons zapošljava bravara (m/ž) i strojarskog tehničara (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 10.4. Za poslove je potrebno jednogodišnje radno iskustvo i vozačka dozvola B kategorije. Provjerite uvjete i kako ostvariti prijavu putem linka.

Krešimir Futura traži punitelja samouslužnih aparata na terenu (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 1.4. Posao se sastoji od punjenja, čišćenja i servisiranja samouslužnih aparata na terenu. Poželjno je iskustvo rada u elektrostruci, ali nije uvjet za zapošljavanje. Potražite kako ostvariti prijavu ovdje.

Predstavnica obiteljskog doma Mirela Grubić zapošljava njegovatelja u obiteljskom domu (m/ž). Mjesto rada je Tvrđavica. Prijave su otvorene do 11.4. Potrebno je šestomjesečno radno iskustvo. Posao se sastoji od njegovateljskih poslova u obiteljskom domu, a poželjno je iskustvo na istom poslu. Detalje potražite na linku.

American Joy traži kuhara (m/ž) u Đakovu. Prijavite se najkasnije do 31.3. Posao se sastoji od pripreme brze hrane. Potrebna je srednja stručna sprema. Detalje pogledajte na linku.

Modul d.o.o. traži specijalista komercijale (m/ž) u Dardi. Rok prijave je 31.3. Poslodavac nudi uvođenje u posao, a potrebni su proaktivnost, motiviranost, ambicioznost i visoka razina odgovornosti. Očekuju se organizacijske, komunikacijske, koordinacijske i pregovaračke sposobnosti. Provjerite kako aplicirati.

Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Facebook Comments