Pon. kol 2nd, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Vrijednosnice ‘kleknule’ u Poreču

1 min read
vrijednosnice

Danas je u Poreču odigrana druga pripremna utakmica između Temp Sumz i Vrijednosnica Osijek 82:74 (24:10, 24:27, 14:19, 20:18).

Vrijednosnice Osijek: Bašić 21, Jordano 10, Filipović 4, Kujundžić 20, Dmitrović, Šarenac 5, Jovanović, Vedriš, Darling 14, Vuković.

U drugoj utakmici protiv ruskog Temp Sumz-a Vrijednosnice su igrale bez najboljeg strijelca iz prve utakmice Andrije Ćorića (lakše ozljede tetive). Trener Domagoj Kujundžić sinoć je najavio ekipu u još mlađem sastavu za drugu utakmicu, koja je jako dobro parirala iskusnom protivniku. Lovre Bašić se potvrđuje kao lider ove ekipe u kreaciji i asistencijama, a u ovoj utakmici je preuzeo i ulogu glavnog strijelca. Robert Kujundžić, Max Darling, Antonio Jordano, Andrija Šarenac i Franco Filipović su također punili koš rusa, a još su igrali Vuk Dmitrović i Martin Vedriš.

Trener Domagoj Kujundžić: Imali smo kratak period za odmor između dvije utakmice, Ćorić se požalio na bolove u tetivama i morali smo igrati sa još kraćim rosterom. Rotirao sam puno i pazio da podijelim minutažu, no ponovno smo dobro reagirali i zadovoljan sam prikazanom igrom naših igrača. Sada krećemo sa pripremama za prvo kolo Alpe Adria Cup-a, protiv Usti Sluneta u Češkoj 25.09.2019. godine.

Facebook Comments