19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO: Prometna nesreća na kraju Divaltove ulice! Preminula osoba!

1 min read
- Prometna nesreća se dogodila oko 11.15 sati. U automobilu je pronađen 49-godišnji vozač mrtav. Očevidom će se utvrditi o čemu se radi - kazao je Zoran Kon

Jedna je osoba pronađena mrtva u vozilu u prometnoj nesreći danas malo iza 11 sati u Divaltovoj ulici u Osijeku, a na njezinom kraju, blizu ‘toplane’ – javljaju osječki vatrogasci JPVP-a i potvrđuje osječka policija.

– Prometna nesreća se dogodila oko 11.15 sati. U automobilu je pronađen 49-godišnji vozač mrtav. Očevidom će se utvrditi o čemu se radi – kazao je Zoran Kon, glasnogovornik osječke policije.

U prometnoj nesreći nije bilo drugih sudionika. Policija shodno tome, do završetka očevida, ne može reći da li je osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći ili je istoj prethodilo nešto drugo, čak ni potvrditi ovo pitanje, odnosno dvojbu.

Naime, Operativno dežurstvo JPVP Grada Osijeka u 11,13 sati primilo je dojavu da se dogodila prometna nesreća te da ja automobil u kanalu na krovu. Na interveciju su uputili 2 vatrogasna vozila i 8 vatrogasaca.

– Dolaskom na mjesto intervencije, uočili smo o odvodnom kanalu osobno vozilo okrenuto na krov, a onda smo izviješteni od strane djelatnika HMP da je vozač osobnog automobila mrtav te da nije potrebna naša intervencija – vele iz JPVP Osijek.

– Zbog položaja vozila u odvodnom kanalu, nismo bili u mogućnosti odvojiti kleme na vozilu – zaključuju.

Foto: JPVP Osijek

Facebook Comments