Sri. srp 8th, 2020

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

VPŽ: “Ne radi se o barikadama, samo kontroliramo propusnice”

1 min read
Naime, tvrde da se uz propusnicu i opravdan razlog nesmetano može putovati lokalnim i regionalnim cestama.
zatvorena cesta

Nakon što je Virovitičko-podravsku županiju, odnosno njihov krizni stožer prozvao osječko-baranjski krizni stožer, a kako su stavili barikade na lokalne ceste i prepriječili ulazak u svoju županiju, stigao je odgovor. Primjerice, u Općini Crnac je na jednu traku “iskipan” šljunak, a na drugu je stavljen kombi. No, kasnije je naređeno, doznajemo, da se to makne. Na punktovima, pak, dežuraju i dalje vatrogasci – piše Večernji list.

– Zbog pomalo nespretnih tumačenja, koja su emitirana u javnost, a koja su objavili pojedini mediji, imamo potrebu demantirati određene informacije koje su iznesene na konferenciji za novinare Stožera civilne zaštite Osječko-baranjske županije, a u kojima se govori kako su između Virovitičko-podravske i Osječko-baranjske županije, na pojedinim prometnicama, postavljene “određene barikade” – piše dalje Večernji list, dodajući…

– Svrha ove odluke je kontrola propusnica i provođenje nacionalne odluke, ali i kontrola osoba koje ulaze i izlaze, a da imaju izrečenu mjeru samoizolacije, s ciljem smanjenja mogućnosti prijenosa i daljnjeg širenja bolesti COVID 19 na području Virovitičko-podravske županije, ali i bliskog nam područja ostalih četiri županija – nastavlja Večernji list, a cijeli članak pročitajte OVDJE.

Naime, tvrde da se uz propusnicu i opravdan razlog nesmetano može putovati lokalnim i regionalnim cestama.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments