Sub. svi 30th, 2020

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Marina Jerant (Lukabu): U nacionalnim i regionalnim okvirima u vrhu mode

2 min read
Zaštitno lice njezine kampanje u ovom trenutku je Petra Krpan, mlada osječka ljepotica, kći nogometaša Krpana, ali koja je, svakako, izgledom 'povukla' na majku Ivanu Krpan :)
marina jerant facebook

Muškarci ju možda još uvijek pamte više kao bivšu suprugu hrvatskog mladog reprezentativca i nogometaša Osijeka, Dinama, Genka…, Gorana Ljubojevića, dočim za mlade dame i gospođe Marina Jerant figurira dugi niz godina kao modna dizajnerica i vlasnica modne kuće Lukabu. Njezine kreacije, vrlo često vjenčanice, ponijele su niske poznatih Hrvatica, što Osječanku Marinu Jerant u nacionalnim i regionalnim okvirima svrstava u vrh modnog prostora.

I sada, za vrijeme pandemije Covida-19 i suženog prostora rada, Marina Jerant je ‘proizvodila’. A priču o njoj donosi Suzana Lepan Štefančić za Večernji list.

Zaštitno lice njezine kampanje u ovom trenutku je Petra Krpan, mlada osječka ljepotica, kći nogometaša Krpana, ali koja je, svakako, izgledom ‘povukla’ na majku Ivanu Krpan 🙂

Tek je lansirala novu kolekciju minimalističkih vjenčanica, a za pojedine modele postoji već lista čekanja. Haljine i modne kreacije s njezinim potpisom nose i poznate Hrvatice, kao što su Jelena Rozga, Žanamari Lalić, Neda Parmać ili Pamela Ramljak. No, kada izrađuje i predstavlja svoju kolekciju, uvijek ostaje vjerna domaćim, osječkim snagama – od krojačica, modela, frizera do fotografa. Riječ je o Marini Jerant, osječkoj dizajnerici koja je odavno prerasla granice ne samo Slavonije već i države, pa i regije – piše o Marini Jerant Večernji list.

Njezina modna kuća Lukabu već je osam godina poznata u modnome svijetu. Iako joj je pandemija koronavirusa, kako kaže, prolongirala planove, nikako ih nije pokopala. Štoviše, Marina upravo promovira novu Lukabu priču. Uvijek je, kaže, kreirala za žene koje vole biti primijećene, no ovaj put poigrala se s nešto drugačijim teksturama, svi su modeli očišćeni, jasnih su krojeva i minimalističkog stila – nastavlja Večernji list, a cijeli članak i razgovor, što sve poznata Osječanka Marina govori čitajte OVDJE.

– Sve su vjenčanice rađene po meni, a ja sam broj 38. Mogu ih, znači, odjenuti i djevojke koje nose 40 ili 42, ali i sitnije – dodaje – veli Jerant, a sve drugo čitajte OVDJE.

Foto: Facebook, Instagram

View this post on Instagram

New dress 🌸🌸 #lukabudesign #springdress#dress

A post shared by by Marina Jerant (@lukabu_official) on

Facebook Comments