Čet. lip 4th, 2020

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Radna mjesta u Osijeku i okolici: Jedno poduzeće traži čak 26 radnika! A ima ih još…

3 min read
Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih - brzo i jednostavno.
rad posao

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude na tržištu rada. Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Poduzeće Boras traži pet tesara (m/ž), pet zidara (m/ž), pet armirača (m/ž), pet građevinskih radnika (m/ž), dva bravara (m/ž), dva voditelja gradilišta (m/ž), jednog rukovatelja građevinskim strojevima (m/ž) te jednog vozača teretnog vozila (m/ž) u Osijeku. Postoji mogućnost stalnog radnog odnosa. Poslodavac osigurava zajednički smještaj. Potrebna je samostalnost i temeljitost u radu. Za više detalja o svakom pojedinačnom natječaju kliknite ovdje.

Poduzeće Transcom WorldWide traži čak šesnaest agenta u službi za korisnike (m/ž) sa znanjem njemačkog jezika. Mjesto rada je Osijek. Kandidat mora znati osnove rada na računalu te imati razvijene komunikacijske i interakcijske vještine. Poslodavac nudi atraktivnu plaću uz motivirajuće mjesečne bonuse. Za više detalja kliknite na link.

Maglo d.o.o. traži četiri radnika (m/ž) za pomoćne poslove zidarima, tesarima i armiračima. Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 01.06. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno, a očekuje barem pet godina radnog iskustva. Za više informacija kliknite na poveznicu.

Sinonim d.o.o. iz Osijeka traži prevoditelja engleskog jezika (m/ž). Očekuje se visoka stručna sprema jezičnog usmjerenja, izvrsno znanje hrvatskog i engleskog jezika te osjećaj za jezik i prevođenje u duhu jezika. Kandidat mora imati barem dvije godine iskustva i poznavati CAT alate. Dodatne detalje ovog natječaja, otvorenog do 15.06. možete potražiti ovdje.

Špedicija Devetak d.o.o. iz Osijeka traži dva skladištara (m/ž) s minimalno jednom godinom radnog iskustva. Radi se isključivo u noćnoj smjeni. Od kandidata se očekuje položen vozački ispit B kategorije. Za detalje kliknite ovdje.

NTH Mobile d.o.o. zapošljava suradnika u odjelu za tehniku (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Traži se marljiva osoba sklona timskom radu te željna usvajanja novih znanja i spremna na rad u izrazito kreativnoj i stimulativnoj radnoj okolini. Prijave se zaprimaju do 31.05. Za prijavu kliknite na link.

HOORA d.o.o. zapošljava voditelja administrativnih poslova (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 12.06. Od vas se očekuje završena viša škola ili fakultet te poznavanje osnova rada na računalu. U obzir dolaze samo kandidati s minimalno jednom godinom radnog iskustva. Kako bi saznali dodatne detalje ovog natječaja kliknite na poveznicu.

Tempus Octo d.o.o. traži radnika na montaži opreme za ventilaciju (m/ž). Mjesto rada je Đakovo. Plaća ovisi o znanju, kvalifikacijama i iskustvu i seže do iznosa od 6.000 kuna. Radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima je prednost. Prijave se zaprimaju do 08.06., a prijaviti se možete na sljedećem linku.

Mecena d.o.o. iz Đakova traži zidara (m/ž) i to na određeno, zbog povećanog obujma posla. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja, stimulativna primanja te ugodnu radnu atmosferu. Rok prijave je 11.06. Detalje možete pronaći na linku.

AGRO-ČEPIN d.o.o. iz općine Čepin zapošljava vozača teretnog vozila (m/ž) i to na neodređeno. Glavni uvjet je položen vozački ispit C i E kategorije, a radno iskustvo nije potrebno. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments