Ned. srp 12th, 2020

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Radna mjesta u Osijeku i okolici: Soboslikari, skladištari, pekari, čistači, prodavači…

3 min read
Ostatak bogate ponude poslova pronađite na portalu posao.hr. Želimo Vam sreću prilikom prijave!
posao

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude na tržištu rada.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

NTH Mobile d.o.o. zapošljava djelatnika (m/ž) za rad u korisničkoj podršci. Mjesto rada je Osijek. Kandidat mora znati hrvatski i slovenski jezik. Minimalna tražena stručna sprema je SSS, radno iskustvo nije potrebno. Poznavanje njemačkog jezika je prednost. Dobro se snalazite na računalu, precizni ste i komunikativni? Aplicirajte.

OS. KOMPAKT d.o.o. iz Osijeka traži soboslikara (m/ž) s minimalno 2 godine radnog iskustva. Očekuje se srednjoškolsko obrazovanje. Poslodavac je spreman osigurati ugovor na neodređeno i to samo ako se kandidat dokaže. Dodatne detalje ovog natječaja, otvorenog do 19.07. možete pronaći na linku.

Trgovačko pekarski obrt Baguette zapošljava pekara (m/ž) u Đakovu i to na određeno, zbog povećanog opsega posla. Radno iskustvo nije uvjet. Kandidat mora imati završenu trogodišnju srednju školu. Želite se prijaviti? Kliknite ovdje.

Presing d.o.o. planira zaposliti skladištara (m/ž) u Osijeku. Ako vas zaposle bit ćete zaduženi za rad u skladištu građevinskog materijala, vođenje i organizaciju dostave, te po potrebi za nabavu materijala. Traži se organizirana i uredna osoba. Kandidat mora znati raditi na računalu, ali i rukovati viličarom. Ovaj natječaj je otvoren do 15.07. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

Tvrtka Bra.Pag, koja posluje u gospodarskoj zoni Antunovac, traži čistača (m/ž). Postoji mogućnost rada na pola radnog vremena. Kandidat mora imati završenu osnovnu školu te položen vozački ispit B kategorije. Osim toga očekuje se minimalno 1 godina radnog iskustva. Nudi se ugovor na neodređeno. Detalje o načinu prijave možete pronaći na poveznici.

Poduzeće Ugo-Djeni iz Osijeka zapošljava konobara (m/ž) za posluživanje i prodaju pića. Radno iskustvo se ne očekuje. Rok prijave na ovaj natječaj je 18.07. Dodatne detalje možete pronaći na linku.

Tisak traži prodavača (m/ž) u Osijeku. Novozaposlena osoba bit će zadužena za zaprimanje, naručivanje i prodaju robe. Osim toga izlagat će robu, odrađivati marketinške aktivnosti te brinuti o čistoći prodajnog mjesta. Kandidat mora imati završenu trogodišnju ili četverogodišnju srednju školu te pola godine radnog iskustva. Rok prijave je 18.07. Za više informacija kliknite ovdje.

Bella d.o.o. iz općine Darda traži 2 montera namještaja (m/ž). Trebate imati vozačku dozvolu i 3 godine radnog iskustva. Želite se prijaviti? Kliknite ovdje.

Cavita j.d.o.o. zapošljava kozmetičara (m/ž) u Osijeku. Ako vas zaposle bit ćete zaduženi za klasičnu njega lica i tijela, rad na aparatima za uklanjanje strija, dlačica i kapilara, rad na aparatima za mršavljenje i masaža. Poslodavac očekuje da imate radno iskustvo i da ste samostalni u radu. Više na linku.

Žito d.o.o. iz naselja Forkuševci traži stočarskog radnika (m/ž) za hranjenje i čišćenje svinja. Predviđena bruto plaća je 5.000 kuna. Poslodavac pokriva i putne troškove. Radno iskustvo nije potrebno, a minimalan uvjet za prijavu je završena osnovna škola. Za detalje o načinu prijave kliknite na poveznicu.

Ostatak bogate ponude poslova pronađite na portalu posao.hr. Želimo Vam sreću prilikom prijave!

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments