Sri. kol 5th, 2020

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Otvorena radna mjesta u Osijeku i okolici: Građevina, IT, stolarija… Svi traže ljude!

2 min read
Za dodatne poslove iz Osječko - baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Thermia kamini d.o.o. traži skladištara (m/ž), referenta na poslovima uvoza/ izvoza (m/ž), voditelja proizvodnje (m/ž). Mjesto rada je Donji Miholjac. Za poslove je potrebno relevantno radno iskustvo, napredno poznavanje rada na računalu i (minimalno) srednja stručna sprema. Aplicirajte.

NTH Mobile d.o.o. traži Backend Web Developer-a (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 4.8. Posao uključuje razvijanje novih rješenja, poboljšanje postojećih sustava, rješavanje problematike i ostalo. Traži se iskustvo u programima Laravel, WordPress i Vue.JS. Potrebno je dvogodišnje radno iskustvo, napredno znanje rada na računalu i poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Prijavite se.

Stolarija Goood d.o.o. traži stolara (m/ž) za rad u Osijeku. Rok prijave je 20.8. Posao se sastoji od izrade i ugradnje drvene stolarije, namještaja i ostalih stolarskih radova po mjeri. Više na linku.

Zdravstvena ustanova ljekarna Sokač – Osmak traži magistra farmacije (m/ž). Mjesto rada su Našice, a rok prijave 30.9. Iskustvo nije važno, ali potrebno je odobrenje za samostalan rad. Provjerite više na linku.

Fasader boja d.o.o. traži voditelja gradilišta (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 21.8. Poželjno poznavanje njemačkog jezika, ali nije uvjet. Detalje pronađite na linku.

Reklamart d.o.o. traži montažera reklama (m/ž), limara (m/ž), bravara (m/ž), grafičara (m/ž), električara (m/ž) i djelatnika u digitalnom tisku (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 17.8. Detalje potražite na linku.

Gumicentar – Vulkan d.o.o. zapošljava vulkanizera – automehaničara (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 10.8. Potrebno je radno iskustvo od godine dana. Poslodavac nudi poticajnu radnu okolinu, mogućnost napredovanja, iznad prosječna primanja i sigurno radno mjesto. Provjerite kako aplicirati.

Expert d.o.o. zapošljava građevinskog projektanta (m/ž) u Našicama. Rok prijave je 14.8. Potrebni su radno iskustvo od tri godine, vozačka dozvola B kategorije te samostalnost u radu. Provjerite više ovdje.

Tignum Engineering d.o.o. traži stručnog suradnika za projektiranje čeličnih konstrukcija (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 23.8. Potrebna je srednja stručna sprema, a poželjno je iskustvo na sličnim poslovima i osnovno poznavanje engleskog jezika. Više na linku.

Euro Reflex traži operatera na CNC stroju (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 20.8. Potrebna je srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije važno. Provjerite detalje o poslu ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Facebook Comments