Ned. ruj 20th, 2020

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Otvorena radna mjesta u Osijeku i okolici: Traže Vas Uniwelt, Paneli projekt i brojni drugi

2 min read
Za dodatne poslove iz Osječko - baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.
novine oglasi posao

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

HSG Kariera za potrebe klijenta zapošljava na poziciji agent u korisničkoj službi na njemačkom jeziku (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 4.10. Uvjeti su komunikativnost, organiziranost i samostalnost te osnovno korištenje MS Office paketa. Poslodavac nudi atraktivna i stimulativna primanja te 1.500 kn dobrodošlice. Aplicirajte.

Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju farmaceuta (m/ž) u Osijeku. Prijavite se najkasnije do 14.9. Glavne odgovornosti su izdavanje lijekova, stručno savjetovanje pacijenata te farmaceutska skrb. Potrebni su uvjeti visoka stručna sprema farmacije, odobrenje za samostalan rad, organizacijske i koordinacijske vještine, motiviranost, odgovornost i predanost poslu. Prijavite se na linku.

Staklo Dom montaža d.o.o. zapošljava roletara (m/ž). Mjesto rada je Livana, a rok prijave 30.9. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine i minimalno završena osnovna škola. Posao se sastoji od izrade roleta u proizvodnji PVC i ALU stolarije. Detalje provjerite ovdje.

D – invoice d.o.o. zapošljava knjigovođu (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 30.9. Uvjeti su poznavanje engleskog i mađarskog jezika na razini službene komunikacije. Traži se godina dana radnog iskustva. Više na linku.

Terra projekti d.o.o. traži voditelja ispitne stanice za pregled uređaja za primjenu pesticida (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 30.9. Uvjet je završen studij iz područja biotehničkih ili tehničkih znanosti. Više na linku.

Tokić, poljoprivredno gospodarstvo, zapošljava veterinarskog tehničara (m/ž). Mjesto rada je Široko Polje, a rok prijave 30.9. Potrebna je minimalno završena srednja stručna sprema. Detalje provjerite ovdje.

Uniwelt d.o.o. zapošljava komercijalnog referenta (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 10.9. Posao obuhvaća nabavu i prodaju rezervnih dijelova za poljoprivrednu mehanizaciju. Potrebno je radno iskustvo od tri godine. Detalje provjerite ovdje.

Aura Beauty zapošljava kozmetičara (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 24.9. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godine dana. Posao uključuje depilaciju, njegu tijela i lica, make up i ostalo. Više o poslu ovdje.

Metalci i partneri j.d.o.o zapošljavaju bravara – zavarivača (m/ž) u Našicama. Rok prijave je 16.9. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godine dana. Više na linku.

Paneli projekt d.o.o. traže operatera na CNC stroju za obradu drveta (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 18.9. Potrebno je radno iskustvo. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Facebook Comments