Čet. lis 22nd, 2020

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Otvorena radna mjesta u Osijeku: Zapošljavaju Auro Domus, Staklo Dom, Dimnjak…

2 min read
Za dodatne poslove iz Osječko - baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.
posao muškarac laptop

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Auro Domus d.o.o. traži trgovca (m/ž) u Požegi, Našicama i Vukovaru. Rok prijave je 30.9. Potrebno je osnovno poznavanje rada na računalu. Prijavite se na linku.

HSG Kariera za potrebe klijenta zapošljava na poziciji agent u korisničkoj službi na njemačkom jeziku (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 4.10. Uvjeti su komunikativnost, organiziranost i samostalnost te osnovno korištenje MS Office paketa. Poslodavac nudi atraktivna i stimulativna primanja te 1.500 kn dobrodošlice. Aplicirajte.

Trinas projekt d.o.o. zapošljava diplomiranog inženjera (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave je 15.10. Uvjeti su završeni arhitektonski fakultet, radno iskustvo u projektiranju, poznavanje rada u programu AutoCAD-u, poznavanje engleskog jezika. Više na linku.

Staklo Dom montaža d.o.o. zapošljava roletara (m/ž). Mjesto rada je Livana, a rok prijave 30.9. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine i minimalno završena osnovna škola. Posao se sastoji od izrade roleta u proizvodnji PVC i ALU stolarije. Detalje provjerite ovdje.

Comcross Croatia d.o.o. zapošljava montera – kablovca za podzemnu mrežu (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 15.10. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Uvjeti su spremnost na terenski rad, spremnost na učenje i usavršavanje, tehnička struka i vozačka dozvola B kategorije. Detalje provjerite ovdje.

D – invoice d.o.o. zapošljava knjigovođu (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 30.9. Uvjeti su poznavanje engleskog i mađarskog jezika na razini službene komunikacije. Traži se godina dana radnog iskustva. Više na linku.

MTD j.d.o.o. traži keramičara (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 1.10. Potrebno je radno iskustvo od tri godine. Više na linku.

Dimnjak d.o.o. traži dimnjačara (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 21.9. Obvezna je škola ili tečaj za dimnjačara, ali radno iskustvo nije važno. Detalje provjerite ovdje.

Terra projekti d.o.o. traži voditelja ispitne stanice za pregled uređaja za primjenu pesticida (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 30.9. Uvjet je završen studij iz područja biotehničkih ili tehničkih znanosti. Više na linku.

Hrkač j.d.o.o. traži prodavača u trgovini boja i lakova (m/ž). Mjesto rada su Našice, a rok prijave je 30.9. Potrebno je više izvršitelja. Prednost imaju osobe koje imaju iskustava u radu s bojama i lakovima. Provjerite kako aplicirati.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments