Sub. lis 24th, 2020

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Čim ih je čuo kako govore, golman Gorice Kahlina djeci odnio pizzu na tribinu

1 min read
Nisu ovi 'klinci gladni pizze', ali kada su vidjeli golmana Gorice Kristijana Kahlinu kako nosi kutiju s pizzom, izustili su: "Blago njemu", piše izjavu djece Facebook stranica Prva Hrvatska Liga, a objavljujući video zapis nakon utakmice Osijeka i Gorice u Gradskom vrtu u Osijeku.

Dijete poželi, dijete kaže… A onda se vidi tko je ‘frajer’, a tko nije…, tko ima srce za ‘klince’, a tko ne…

Nisu ovi ‘klinci gladni pizze’, ali kada su vidjeli golmana Gorice Kristijana Kahlinu kako nosi kutiju s pizzom, izustili su: “Blago njemu”, piše izjavu djece Facebook stranica Prva Hrvatska Liga, a objavljujući video zapis nakon utakmice Osijeka i Gorice u Gradskom vrtu u Osijeku.

Djeci je jednostavno ‘zamirišalo’, pizzerije nema nigdje pored njih, pa ‘što na um, to na drum’. A Kahlina je mogao proći. Ali nije. I on je bio dijete!

– Dok su se igrači Gorice gostili pizzom nakon utakmice u Gradskom vrtu, Kristijan Kahlina je čuo djecu kako mu govore: ”Blago njemu, on ima pizzu”. Golman Gorice je bez razmišljanja uzeo svoju cijelu pizzu i odnio je djeci na tribine – nastavlja stranica Prva Hrvatska Liga.

A u videu se čuje kako netko od starijih pojašnjava Kristijanu da nije potrebno to što čini, ali gotovo je, ‘klinci’ su već pružili ruku 🙂 Tada ih stariji glas ‘opominje’: “Što se kaže?”, na što mladi navijači vele: “Hvala”

– Svaka čast na ovom potezu – zaključuju na stranici Prva Hrvatska Liga.

Foto: Facebook (screenshot)

Facebook Comments