Sub. lis 24th, 2020

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

(18+) Izdaje se apartman u Osijeku sa svim ‘igračkama’: Sve dezinficirano!

1 min read
Sve skupa se prostire na 60-tak kvadrata, a najzabavniji dio dolazi kada se otvori jedan od ormara. U njemu ništa ne nedostaje od 'sex igrački'. Dildoi, vibratori, lisice..., kao da ste otvorili 'ormar gospodina Greya' :)

Booking ‘krije razne čarolije’! Jedna od takvih se nalazi i u Osijeku. Stan je sređen, izdaje se kao vrlo lijepo, moderno uređen apartman, ali njegova ponuda ponešto je veća no što se na ‘prvu loptu’ čini.

Apartman u Osijeku je vrlo moderno uređen, štoviše sjajno. Sve skupa se prostire na 60-tak kvadrata, a najzabavniji dio dolazi kada se otvori jedan od ormara. U njemu ništa ne nedostaje od ‘sex igrački’. Dildoi, vibratori, lisice…, kao da ste otvorili ‘ormar gospodina Greya’ 🙂

– Ljudi to normalno koriste, zato i je u ponudi. Stan se iznajmljuje kao i svaki drugi. Naši gosti smiju koristiti sve što je u apartmanu. Naravno, to koriste oni koji žele – kaže vlasnik apartmana Rigel u Osijeku te dodaje da se to nekome sviđa, a nekome ne, no on želi biti dobar domaćin pa onima koji dođu, omogućiti i takvu vrstu sadržaja – piše o apartmanu i 24sata.hr, a njihov cijeli članak možete čitati OVDJE.

Razumije se, svaki se ‘komad’ dezinficira, dodaje vlasnik.

Apartman se izdaje kao i svaki drugi. ‘Igračke’ nisu primarni razlog, jer netko ih koristi, netko ne. Recenzije na Booking-u su pozitivne, gosti hvale sve, ‘igračke’ ne spominju.

Sve zainteresirane vlasnik apartmana poziva da se jave na broj mobitela 0998822677 ili putem njihove Facebook stranice.

Foto: Booking.com

VAŽNO Fotografije koje slijede nisu primjerene za mlađe od 18 godina!

Facebook Comments