Sub. lis 24th, 2020

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Poslovi u Osijeku i okolici: Zapošljavaju Perffeto, Energos, Folding…

2 min read
Sretno kandidatima! Za dodatne poslove iz Osječko - baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.
djevojka žena ured posao poduzeće

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

NTH Mobile d.o.o. traži Product Managera (m/ž) i Customer Care Agenta za njemački jezik (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Uvjeti su dobre organizacijske i multitasking vještine, proaktivnost u radu, inicijativa i ustrajnost. Aplicirajte.

Grabić – promet d.o.o. zapošljava vozača C kategorije (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 19.10. Uvjeti su srednja stručna sprema, vozačka dozvola C kategorije i godina dana radnog iskustva. Više na linku.

Perfetto j.d.o.o. zapošljava pomoćne kuhare (m/ž). Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 31.10. Posao se sastoji od pripreme mesa, pravljenja i pečenja. Više na linku.

Energos d.o.o. traži kalkulanta elektroinstalacijskih radova (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 21.10. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine. Posao obuhvaća prikupljanje ponuda dobavljača/kooperanata, provjera i rangiranje, izrada kalkulacija i ostalo. Više na linku.

Bravarija Perić zapošljava bravara (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 31.10. Posao obuhvaća izradu metalnih dijelova konstrukcija te izradu kapija i ograda. Više na linku.

Ustanova za zdravstvenu njegu u kući Željka Franjić zapošljava medicinsku sestru (m/ž). Mjesto rada je Valpovo, a rok prijave 16.10. Potrebna je srednja stručna sprema. Provjerite kako aplicirati.

Trinas projekt d.o.o. zapošljava diplomiranog inženjera (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave je 15.10. Uvjeti su završeni arhitektonski fakultet, radno iskustvo u projektiranju, poznavanje rada u programu AutoCAD-u, poznavanje engleskog jezika. Više na linku.

Comcross Croatia d.o.o. zapošljava montera – kablovca za podzemnu mrežu (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 15.10. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Uvjeti su spremnost na terenski rad, spremnost na učenje i usavršavanje, tehnička struka i vozačka dozvola B kategorije. Detalje provjerite ovdje.

Folding d.o.o. zapošljava mehaničara (m/ž) u Josipovcu. Rok prijave je 31.10. Uvjeti su srednja stručna sprema i godinu dana radnog iskustva. Provjerite više ovdje.

Vidam – Trade d.o.o. zapošljava skladištara (m/ž) u Donjem Miholjcu. Rok prijave je 15.10. Prednost donosi znanje rukovanja viličarem. Potrebna minimalno osnovna škola. Više na linku.

Sretno kandidatima! Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments