Sub. lis 24th, 2020

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Koliko ste puta rekli: „Znaš nekoga tko ima kombi?” Za 77.000 kuna (+PDV) ne morate više nikad!

2 min read
Razumije se, sve kondicije kupnje i korištenja popusta, održavanja..., valja Vam pogledati na Fornixovoj službenoj mrežnoj stranici, nazvati ih i jednostvno pitati.

Large empty parking lot for car ads.

Da Vam je u rukama sada jedna kuna za svaki puta kada ste u životu izgovorili: „Da mi je sada kombi!?“, ili: „Jel’ znaš nekoga tko ima kombi?“, bez imalo sumnje bi se skupila lijepa svota, jako blizu potrebne od svega 77.000 kn (+PDV), a koliko je dostatno za sjesti u potpuno novo dostavno vozilo, svih modernih pogodnosti, sjesti i voziti, imati ga svaki puta na raspolaganju, pokrenuti posao, olakšati posao, biti prijatelju od ruke, bilo što… Nitko, ali nitko poput Dacije i Fornixa Vam ovakvu mogućnost nije donio ‘pred noge’. Nemojte jednog dana reći: „Da mi je sada onaj Dokker Van za 77.000 kuna i PDV!?“

Dacia Dokker Van – Odvezi bez čekanja – Isporuka odmah, po prilici su tri kratke rečenice u koje se može sažeti ova jedinstvena ponuda, a Vama dostupna uz osječkog koncesionara Fornix d.o.o. Pa ipak, uz uvjerenje da Vam još manjka koja informacija, dodati ćemo i to da dolazi u Essential verziji, što će reći s 1.5 dCi 75 motorom (55 kW), s odgovarajućim Essential paketom opreme i gumenim tepihom u prtljažnom prostoru. Ništa manje važno, štoviše vrlo važno, jest i to da Vas u ovoj akciji čekaju zimske gume. Radio CD mp3 s bluetooth tehnologijom, kao i klima uređaj naravna su stvar. A ponosi partner HGSS-a Vam nudi i 3 godine redovnog održavanja za 990 kuna. Razumije se, sve kondicije kupnje i korištenja popusta, održavanja…, valja Vam pogledati na Fornixovoj službenoj mrežnoj stranici, nazvati ih i jednostvno pitati. Jer nudi se i obvezno auto osiguranje za 1 godinu, produljeno jamstvo.

Dokker Van je naprosto kombinacija prostranosti lakog gospodarskog vozila i skladnog dizajna, koji naglašava njegovu robustnost i izdržljivost. A bez obzira na istu, njegova mještovita potrošnja je oko 4,2 litre na 100 kilometara.

Što još dolazi s njim? Klizna vrata, sigurnosni prstenovi za teret, zaštita putnika u vozilu…, jer sigurnost je na prvom mjestu. Tehnologija Dacije u izvjesnim opcijama uključuje tempomat, sve druge pogodnosti modernog vozila, a bespredmetno je da Vam kao opremu nabrajamo klizne podizače prozora, USB punjače…, jer to je naš standard.

Zaključno, Dokker Van je dug iznad 4,3 metra, viši od 1,8, a koliko je po prilici i širok. Dokker Van vozilo je koje biraju tvrtke koje žele praktičnost. Kao i fizičke osobe.

Fotografije su simbolične, ponuda dostupna na mrežnoj stranici. I ne oklijevajte saznati što Vas čeka za 77.000 kuna (+PDV).

Tekst i foto: Fornix d.o.o.

Fornix d.o.o.

Ulica Jablanova 15, 31000 Osijek

Tel: 031 379 201

www.fornix.biz

Dacia Dokker Van

Facebook Comments