Čet. lis 22nd, 2020

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Pucnjava na Trgu sv. Marka: Ozlijeđen policajac! Počinitelj se ubio? Policajac stabilno…

2 min read
Također kažu da se, prema riječima očevidaca, radilo o rafalnoj paljbi. Prilaz Markovom trgu čuvaju policajci u pancirkama - nastavlja Jutarnji

Jutros, 12. listopada, u 8:06 sati zaprimljena je dojava o pucnjavi na Trgu svetog Marka u Zagrebu – javlja MUP svim medijima i nastavlja…

Prema prvim utvrđenim informacijama jedan policijski službenik je ozlijeđen i njemu se pruža liječnička pomoć. Počinitelj je pobjegao s mjesta događaja, a za njim tragaju sve raspoložive policijske snage.

UPDATE, 9:05 – Policijski službenici su na adresi Jabukovac pronašli osobu koja odgovara opisu počinitelja. Osoba je počinila samoubojstvo.
Utvrđuju se sve okolnosti događaja.

UPDATE, 9:40 – Ozlijeđeni 31-godišnji policijski službenik je podvrgnut operativnom zahvatu i stanje mu je stabilno.

UPDATE, 11:20 – Mogući počinitelj pokušaja teškog ubojstva 31-godišnjeg policijskog službenika jutros na Trgu svetog Marka i ujedno osoba koja je na području Jabukovca počinila suicid je, prema do sada utvrđenim informacijama, 22-godišnji hrvatski državljanin. Osoba nije od ranije poznata policijskim službenicima.

Na policajca je navodno pucano iz puške, a napadač se nakon pucnjave žurno udaljio s Markovog trga. Navodno je pušku dopremio pred zgradu Vlade u nekakvim kolicima, javlja N1, a prenosi Jutarnji list i dodaje…

Također kažu da se, prema riječima očevidaca, radilo o rafalnoj paljbi. Prilaz Markovom trgu čuvaju policajci u pancirkama – nastavlja Jutarnji, a cijeli članka i situaciju pratite OVDJE.

Policajac je prema prvim informacijama bio na ulazu u Banske dvore, a kada je propucan spustio se malo niže gdje su mu u pomoć priskočili građani koji su se našli na mjestu događaja – dodaje i Večernji list, a više čitajte OVDJE.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments