Sub. lis 24th, 2020

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Poslovi u Osijeku i okolici: 10 radnih mjesta samo na ovom linku!

2 min read
Za dodatne poslove iz Osječko - baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.
posao muškarac laptop

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

NTH Mobile d.o.o. traži Customer Care Agenta za njemački jezik (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Uvjeti su aktivno znanje njemačkog jezika, poznavanje rada na računalu, preciznost, inicijativna i ustrajnost. Radno iskustvo nije važno. Aplicirajte.

Ukras d.o.o. traži elektroinstalatera (m/ž) i montera suhe gradnje (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave je 31.10. Poželjno je radno iskustvo na traženim poslovima i vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi mogućnost zasnivanja radnog odnosa na neodređeno vrijeme. Više na linku.

Grabić – promet d.o.o. zapošljava vozača C kategorije (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 19.10. Uvjeti su srednja stručna sprema, vozačka dozvola C kategorije i godina dana radnog iskustva. Više na linku.

Perfetto j.d.o.o. zapošljava pomoćne kuhare (m/ž). Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 31.10. Posao se sastoji od pripreme mesa, pravljenja i pečenja. Više na linku.

Straco Beli Manastir d.o.o. zapošljava bravara – zavarivača (m/ž). Mjesto rada je Beli Manastir, a rok prijave 23.10. Potrebno je radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Poslodavac nudi mogućnost edukacije i razvoja vještina u poticajnoj okolini. Više o poslu ovdje.

Energos d.o.o. traži kalkulanta elektroinstalacijskih radova (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 21.10. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine. Posao obuhvaća prikupljanje ponuda dobavljača/kooperanata, provjera i rangiranje, izrada kalkulacija i ostalo. Više na linku.

Argo d.o.o. traži voditelja proizvodnje (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 31.10. Potrebno je radno iskustvo od pet godina, srednja stručna sprema, napredno korištenje MS Office paketa. Provjerite više ovdje.

Bravarija Perić zapošljava bravara (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 31.10. Posao obuhvaća izradu metalnih dijelova konstrukcija te izradu kapija i ograda. Više na linku.

Studio Glass Co. j.d.o.o. traži montera ventilirajućih fasada (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 31.10. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Traži se radno iskustvo i vozačka dozvola B kategorije. Predviđena je plaća do 7.000 kuna. Više na linku.

Folding d.o.o. zapošljava mehaničara (m/ž) u Josipovcu. Rok prijave je 31.10. Uvjeti su srednja stručna sprema i godinu dana radnog iskustva. Provjerite više ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments