Sub. lis 24th, 2020

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

EFOS postavio termalnu kameru! Mjeri temperaturu i detektira masku!

1 min read
Naime, za sve oni koji navrate do zgrade EFOS-a, postoji 'filter' kojeg moraju proći, a u smjeru poštovanja mjera i preporuka HZJZ-a.

Ekonomski fakultet (EFOS) u Osijeku poduzeo je nove korake u sprječavanju širenja koronavirusa, a nakon što je predavanja ‘preselio’ u ‘online prostor’. Naime, za sve oni koji navrate do zgrade EFOS-a, postoji ‘filter’ kojeg moraju proći, a u smjeru poštovanja mjera i preporuka HZJZ-a.

– Na Ekonomskom fakultetu u Osijeku zdravlje naših studenata, zaposlenika i svih posjetitelja nam je najbitnije – započinje svoj ‘post’ na Facebook-u prof.dr.sc. Boris Crnković, dekan Ekonomskog fakulteta, a koji je i prenio ovu javnu objavu.

– Kako bismo što više smanjili mogućnost zaraze i unošenja virusa na Fakultet, na ulazu u zgradu smo postavili termalnu kameru koja mjeri temperaturu svim posjetiteljima te provjerava nose li maske. U slučaju povišene temperature ili nenošenja maske, zvučnim signalom se upozorava posjetitelje i zaposlenike na portirnici fakulteta.Također smo na ulazu u zgradu i u dvorane postavili uređaje za beskontaktnu dezinfekciju ruku – stoji na Facebook-u.

Foto: Facebook (screenshot)

Facebook Comments