Sub. pro 5th, 2020

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

U KB-u Dubrava ima mjesta za još samo šest oboljelih

1 min read
Kaže da je pacijentima koji su pozitivni na COVID i koji dođu u neki kapacitet, bilo to i šatori, potrebna kontinuirana skrb i nadzor.

U KB-u Dubrava slobodnih je još samo šest kreveta. Dr. sc. Andrej Šribar, specijalist anesteziologije i intenzivne medicine, s kojim je razgovarala reporterka Dnevnika Nove TV Valentina Baus, smatra da se bolnica prebrzo puni – piše večeras Dnevnik.hr.

Kaže da je pacijentima koji su pozitivni na COVID i koji dođu u neki kapacitet, bilo to i šatori, potrebna kontinuirana skrb i nadzor. Tehnički uvjeti za šatore su osigurani, dovodi kisika i ostalog potrebnog za takve pacijente – nastavlja Dnevnik.hr.

“Kada dođu pacijenti u poznijoj životnoj dobi, a koji su došli do podataka o ovoj bolesti i koliko je za njih rizična, često nas pitaju: ima li za mene ikakve šanse? Mi smo njima i obitelj jer nema posjeta, obitelj infomacije može dobiti samo telefinom. Mi smo pored njih i osim što ih liječimo, mi ih i tješimo na sve moguće načine”, kaže dr. Šribar za Dnevnik.hr, a cijeli članak čitajte OVDJE.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments