Čet. stu 26th, 2020

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Otvorena radna mjesta u Osijeku i okolici: Mono, Ravlić, Perfetto, Boras… traže Vas!

2 min read
Sretno kandidatima! Za dodatne poslove iz Osječko - baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.
novine oglasi posao

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Cras d.o.o. zapošljava vodoinstalatera (m/ž), instalatera grijanja i klimatizacije (m/ž), instalatera ventilacije (m/ž), plinoinstalatera (m/ž) i elektroinstalatera (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 28.11. Potrebno je više osoba za rad, a uvjet je završena srednja škola. Više na linku.

Perllica, obrt, traži prodavača modnog nakita (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 9.11. Poželjno je radno iskustvo minimalno tri mjeseca. Uvjeti su prodaja ručno rađenog nakita u trgovačkom centru. Provjerite više na linku.

Cogitus projekt d.o.o. zapošljava voditelja gradilišta (m/ž), računovođu (m/ž) u keramičara (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave je 26.11. Uvjeti su viša ili visoka stručna sprema, položen vozački ispit B kategorije te radno iskustvo. Provjerite više.

Mono d.o.o. traži web dizajnera (m/ž), tesara (m/ž), front – end programera (m/ž) i web programera (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 15.11. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Više na linku.

Mesna industrija Ravlić d.o.o. zapošljava referenta računovodstva (m/ž) u Petrijevcima. Rok prijave je 2.11. Potrebno je razumijevanje logike knjiženja, sklonost timskom radu, radno iskustvo od godinu dana i minimalno srednja stručna sprema. Više na linku.

Žalac zapošljava automehaničara (m/ž) u Tenji. Rok prijave je 10.11. Poželjno je radno iskustvo, ali nije uvjet. Traži se srednja stručna sprema. Detalje provjerite ovdje.

Perfetto j.d.o.o. zapošljava pomoćne kuhare (m/ž). Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 31.10. Posao se sastoji od pripreme mesa, pravljenja i pečenja. Više na linku.

Telecom Hub d.o.o. zapošljava voditelja ključnih kupaca (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 9.11. Potrebno je više izvršitelja. Traže se spremnost na timski rad i poticanje suradnje, pouzdanost, organiziranost i odgovornost, motiviranost prema učenju i razvijanju. Provjerite detalje ovdje.

Mecena d.o.o. traži diplomiranog inženjera građevinarstva (m/ž), tesara (m/ž), zidara (m/ž). Mjesto rada je Đakovo, a rok prijave je 19.11. Traže se poznavanje MS Office-a, AutoCAD-a, dobre komunikacijske i organizacijske sposobnosti, odgovornosti, brzina i točnost. Više na linku.

Boras d.o.o. zapošljava na pozicijama rukovoditelj građevinskim strojevima (m/ž), tesar (m/ž), zidar – betonirac (m/ž), građevinski radnik (m/ž), bravar (m/ž), armirač (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 16.11. Provjerite ovdje kako aplicirati.

Sretno kandidatima! Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments