Čet. stu 26th, 2020

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

U Osijeku i okolici zapošljavaju: Tepih centar, Ofir, Energos, Cras… I traže Vas!

3 min read
Sretno kandidatima! Za dodatne poslove iz Osječko - baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Tepih Centar zapošljava u Osijeku: prodavač u odjelu rasvjete (m/ž), prodavač kuhinja na odjelu namještaja (m/ž) i prodavač na odjelu zavjesa (m/ž). Rok prijave je 22.11. Provjerite uvjete i aplicirajte.

Ofir d.o.o. zapošljava programera web aplikacija (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 23.11. Traži se prethodno iskustvo rada na web projektima, B2 ili C1 razina engleskog jezika i slično. Poslodavac osigurava stimulativna primanja i nagrade, ugodno i opušteno radno okruženje, mogućnost školovanja, edukacije i napredovanja. Više na linku.

Klobučar Transferi d.o.o. zapošljava voditelja marketinga u „Osječki Taxi“ (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave je 30.11. Traži se radno iskustvo od godinu dana, viša ili visoka stručna sprema, poznavanje marketinških alata, izvrsno znanje Photoshop-a ili sličnog programa za obradu. Više na linku.

Transcom WorldWide zapošljava agenta teleprodaje na francuskom jeziku (m/ž) i agenta teleprodaje na talijanskom jeziku (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave je 23.11. Potrebno je više osoba za rad. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema, odlično poznavanje traženog jezika, poznavanje engleskog jezika na razini C1, iskustvo u prodaji. Provjerite kako aplicirati ovdje.

Energos zapošljava više električara / elektroinstalatera (m/ž) za rad u Osijeku. Rok prijave je 14.12. Potrebno je radno iskustvo i srednja stručna sprema. Postoji mogućnost stalnog zaposlenja. Više na linku.

Ustanova za zdravstvenu njegu u kući Slanovic zapošljava medicinsku sestru ili medicinskog tehničara za rad u Osijeku. Rok prijave je 30.11. Traži se srednja stručna sprema, položen stručni ispit i licenca za rad. Više na linku.

Ambijenta d.o.o. traži montera namještaja (m/ž) za rad u Našicama. Rok prijave je 24.11. Traži se srednja stručna sprema, a iskustvo nije važno. Više na linku.

Enea Software d.o.o. traži računovođu (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 30.11. Traži se višegodišnje radno iskustvo i visoka stručna sprema iz financijskog područja. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, dodatne zdravstvene pogodnosti, priliku za rast i razvoj, bonuse i nagrade. Više na linku.

Cras d.o.o. zapošljava vodoinstalatera (m/ž), instalatera grijanja i klimatizacije (m/ž), instalatera ventilacije (m/ž), plinoinstalatera (m/ž) i elektroinstalatera (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 28.11. Potrebno je više osoba za rad, a uvjet je završena srednja škola. Više na linku.

Distanca d.o.o. zapošljava vulkanizera (m/ž). Mjesto rada je Josipovac, a rok prijave 6.12. Potrebna je minimalno završena osnovna škola. Posao obuhvaća montažu guma. Provjerite kako aplicirati ovdje.

Sretno kandidatima! Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments