Pon. sij 25th, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Nova ponuda radnih mjesta u Osijeku i okolici: Traže se voditelj, prodavač, čistač, vozač, sestra, IT-ovci…

3 min read
Ostatak bogate ponude poslova pronađite na portalu posao.hr. Želimo Vam sreću prilikom prijave!
novine oglasi posao

Ostali ste bez posla ili tražite novi? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada.

Na njihovoj stranici je trenutno više od 1.900 aktivnih natječaja za posao u Hrvatskoj i inozemstvu, a mi Vam donosimo ovotjednu TOP ponudu poslova iz Osječko-baranjske županije.

NTH Mobile d.o.o. traži suradnika (m/ž) u odjelu za tehniku. Mjesto rada je Osijek. Idealan kandidat je marljiva osoba, sklona timskom radu, te željna usvajanja novih znanja, osobito u modernoj tehnologiji. Poželjno je da imate godinu dana radnog iskustva. No, to nije uvjet. U obzir dolaze samo kandidati koji imaju visoku razinu informatičke pismenosti i znaju engleski. Nude se stimulativna primanja sukladna znanju i rezultatima.

Projektum-nekretnine traže projektanta — diplomiranog inženjera arhitekture ili građevine (m/ž). Očekuje se višegodišnje iskustvo i poznavanje rada na računalu. Poslodavac osigurava ugovor na neodređeno. Prijave se zaprimaju do 29.01.

Poznati diskontni lanac Pepco traži voditelja trgovine (m/ž) i prodavača (m/ž) u Osijeku. Poslodavac nudi siguran posao, stimulativna primanja, priliku za razvoj i usavršavanje, popust za zaposlenike. Voditelj (m/ž) mora biti osoba sa završenom srednjom školom, koja ima minimalno tri godine radnog iskustva, te zna raditi na računalu i voli raditi s ljudima. Prodavač (m/ž) mora imati srednjoškolsko obrazovanje, želju za timskim radom i dobrim odnosom prema kupcima. Za ovu poziciju radno iskustvo nije uvjet, ali je prednost.

Restaumatic d.o.o. traži osobu (m/ž) za izradu web stranica. Za ovu poziciju nije potrebno znanje programiranja, zato što se web stranice kreiraju pomoću internog alata. Potreban je osjećaj za estetiku. Dodatna zadaća osobe zaposlene na ovom radnom mjestu bit će pomoć u izradi marketinških materijala i pokretanju mobilnih aplikacija. Prijave na ovaj natječaj zaprimaju se do 24.01.

Dom za starije i nemoćne osobe Sv. Ane Zelčin iz naselja Zelčin zapošljava 2 medicinske sestre (m/ž). Rok prijave na natječaj je 08.02. Potrebno je srednjoškolsko obrazovanje. U obzir dolaze i kandidati bez radnog iskustva.

TEPIH-CENTAR d.o.o. traži čistača (m/ž) u Osijeku za održavanje čistoće u prodajnom i uredskom prostoru. Ugovor se sklapa na neodređeno, i to na pola radnog vremena. Kandidati moraju imati završenu osnovnu školu i 3 godine radnog iskustva. Natječaj je otvoren do 24.01.

Ricardo d.o.o. iz općine Darda traži čak 30 profesionalnih vozača (m/ž) teretnih motornih vozila. Očekuje se trogodišnje ili četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje i položen vozački ispit C i E kategorije. Morate imati upisan i KOD 95. Kandidatima koji se dokažu kao odlični radnici, bit će osiguran ugovor na neodređeno.

Presoflex gradnja planira zaposliti čak 3 armirača (m/ž) u Đakovu. Novozaposlene osobe izrađivat će i postavljati oplatu betonske kupole kružnog, elipsastog i paraboličnog oblika u vertikalnom presjeku, izrađivat će i crteže drvenih krovnih konstrukcija, te obavljati i druge poslove po nalogu nadređene osobe. U obzir dolaze i kandidati bez iskustva. Poslodavac osigurava smještaj. Prijaviti se možete do 03.02.

Obrt Fugica iz Đakova zapošljava 2 montera suhe gradnje (m/ž). Radi se o terenskom poslu koji se obavlja na području cijele Hrvatske. Poslodavac osigurava prijevoz, smještaj i topli obrok. Očekuje se da imate minimalno završenu osnovnu školu, te godinu dana radnog iskustva. Uz ovu poziciju, obrt Fugica traži i pomoćne radnike. Prijave na ove natječaje zaprimaju se do 31.01.

Poljoprivredno gospodarstvo Tokić traži 2 muzača krava (m/ž). Mjesto rada je Široko Polje. Minimalan uvjet za prijavu je završena osnovna škola. Vlasnik poljoprivrednog gospodarstva osigurava ugovor na neodređeno. Prijave se zaprimaju do 31.01.

Ostatak bogate ponude poslova pronađite na portalu posao.hr. Želimo Vam sreću prilikom prijave!

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments