Pet. tra 23rd, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Policija priopćila: Navijač u automobilu imao ‘bengalku’, metalne poluge i PVC kabl…

2 min read
- Kod 26-godišnjaka, policijski službenici su u automobilu zamijetili i oduzeli pirotehničko sredstvo „baklju bengalku“, dvije metalne poluge i PVC kabl - sredstva pogodna za ozljeđivanje. Policijski službenici utvrdili su da je 26-godišnjak počinio prekršaj iz članka 4. „Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima“ te protiv istoga podnose optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu - zaključuje se u priopćenju.

Jučer, 6. veljače, oko 14,45 sati, prije početka odigravanja prvenstvene nogometne utakmice I HNL između nogometnog kluba Osijek i nogometnog kluba Hajduk na stadionu „Gradski vrt“ u Osijeku, policijski službenici su u prometu zaustavili osobni automobil s kojim je upravljao 26-godišnji hrvatski državljanin iz Osijeka – stiglo je danas priopćenje, a o događaju o kojem smo i jučer pisali na portalu OsijekExpress.com…

– Kod 26-godišnjaka, policijski službenici su u automobilu zamijetili i oduzeli pirotehničko sredstvo „baklju bengalku“, dvije metalne poluge i PVC kabl – sredstva pogodna za ozljeđivanje.  Policijski službenici utvrdili su da je 26-godišnjak počinio prekršaj iz članka 4. „Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima“ te protiv istoga podnose optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu – zaključuje se u priopćenju.

Podsjećamo, jučer smo pisali kako je nedaleko Gajevog trga, a na mjestu gdje počinje Vukovarska ulica, nedaleko poduzeća Otos, policija, razvidno je iz fotografije naše čitateljice, zaustavila vozilo, a u kojem je, tada neslužbeno, za volanom zatekla 25-26-godišnjaka i 4 maloljetnika (navodno ???), navijača. Do zaključenja teksta tada nismo imali informaciju kojoj su navijačkoj skupini pripadali, ali je poznato je kako su u Osijeku jučer utakmicu 20. kola igrali Osijek i Hajduk. Pa ipak, ono što nadalje neslužbeno doznajemo, vozač je imao izrečenu zaštitnu mjeru zabrane odlaska na utakmice. Usput, vozač je, navodno, bio pod utjecajem alkohola.

Foto: Čitateljica (ustupljeno uz dozvolu autorice) & Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments