Pet. tra 23rd, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Novi poslovi u Osijeku i okolici: Prevladavaju potrebe u uredima, ali ima i terenskih…

3 min read
Za dodatne poslove iz Osječko - baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

NTH Mobile d.o.o. u potrazi je za Customer care agentom za slovački jezik (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave se zaprimaju do 5.3. Od kandidata se očekuju napredne komunikacijske vještine i poznavanje slovačkog i engleskog jezika, poznavanje rada na računalu, inicijativna i ustrajnost, izuzetna preciznost te jasna i koncizna pisana i usmena komunikacija. Aplicirajte.

Odvjetnik Drago Aćimović traži poslovnog tajnika (m/ž) u Osijeku. Aplicirati možete do 5.3. Traže se dobro razvijene komunikacijske sposobnosti, vještina rada u timu, dobro poznavanje osnovnih računalnih programa i daktilografije, odgovornost i lojalnost na poslu. Poželjno je poznavanje stranih jezika. Provjerite detalje ovdje.

Projektum-nekretnine d.o.o. traži projektanta / dipl.ing.arh. / dipl.ing.građ. (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 2.3. Potrebno je tri do pet godina radnog iskustva. Aplicirajte.

Rabo d.o.o. traži referenta u odjelu računovodstva i financija (m/ž). Mjesto rada su Kneževi Vinogradi, a rok prijave je 6.3. Traži se viša ili visoka stručna sprema ekonomskog smjera s naglaskom na financije i računovodstvo, dvije godine radnog iskustva, dobro poznavanje rada u Excelu, snalažnje u ostalim Office aplikacijama te znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno vrijeme s probnim rokom od šest mjeseci. Više na linku.

Mecena d.o.o. traži zidara (m/ž). Mjesto rada je Đakovo, a prijave su otvorene do 1.3. Posao se odvija u radionici ili na terenu. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja, stimulativna primanja i ugodnu radnu atmosferu. Provjerite više ovdje.

Vojtek oprema d.o.o. zapošljava limara bravarske limarije (m/ž). Lokacija rada je Beli Manastir, a prijaviti se možete do 5.3. Posao obuhvaća rad na izradi elemenata od lima, rad na škarama za lim i slično. Postoji mogućnost stalnog radnog odnosa. Potrebna je srednja stručna sprema. Više na linku.

OSiGURANJE24 d.o.o. zapošljava voditelja prodaje (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 8.3. Poslodavac nudi dodatnu stimulaciju na plaću 8.900 kuna, dodatnu zaradu i isplatu dodataka za prekovremeni rad. Poželjno je barem tri godine rada na voditeljskim poslovima koji uključuju izravni rad s korisnicima. Provjerite detalje ovdje.

Nutrifit Food d.o.o. traži voditelja laboratorija (m/ž). Lokacija rada je Đurđenovac, a rok prijave 8.3. Kandidat treba imati iskustvo u poslovima vezanim za preradu voća u džemove ili na sličnim radnim pozicijama. Ključne su odgovornosti izrada receptura za proizvodnju, planiranje odvijanja proizvodnje, određivanje tjednih planova u proizvodnji. Potrebna je visoka stručna sprema. Više na linku.

Ratar d.o.o. zapošljava knjigovođu (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 15.3. Posao obuhvaća knjigovodstveno – računovodstvene zadatke na radnome mjestu. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema te radno iskustvo od pet godina. Provjerite detalje ovdje.

Future Vision j.d.o.o. traži programera (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 10.3. Uvjeti su poznavanje PHP-a, razumijevanje objekto-orijentiranog programiranja, poznavanje SQL-a i GIT-a te osnove frontend tehnologija. Poželjno je iskustvo u razvoju softvera. Saznajte više ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments