Pet. tra 23rd, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Primio Pfizer, a potom, u drugoj dozi, kinesko cjepivo!?

2 min read
...koji je u dva navrata, u dvije doze cijepljenja protiv Covida-19, primio dva različita cjepiva. Tekst tvrdi - greškom.

Slučaj stiže iz ‘komšiluka’, iz Srbije, a reperkusije, barem službene, još nisu poznate. Tekst se prenijelo više portala iz susjedne Srbije, a koji govori o tamošnjem glazbeniku koji je u dva navrata, u dvije doze cijepljenja protiv Covida-19, primio dva različita cjepiva. Tekst tvrdi – greškom.

Vranjanski glazbenik Slađan Antić, koji je greškom primio dva različita cjepiva protiv koronavirusa, kaže da se i sada osjeća “čudno, nisam dobar, imao sam bolove u prsima, nesvjesticu, šećer mi je skočio na 23, na 25, ne osjećam se kao prije”. Antić kaže da je prvu dozu cjepiva Pfizer primio 28. siječnja u Domu zdravlja u Vranju, gdje je i dobio karton, u kojem je pisalo koje je cjepivo primio i kada da dođe po drugu dozu. Ona mu je zakazana za 18. velječe – piše srpski portal Noizz.rs i nastavlja…

– Odlazim na punkt za cijepljenje, igrom slučaja i poznajem liječnika, lijepo su me primili, a dok sam čekao dobiti cjepivo, pričao sam s liječnikom. Došla je sestra i dala mi cjepivo, a doktor mi je rekao da je dobro što sam ovo primio, budući da zna kako sam preležao koronu u srpnju, “ova je kineska super”. Ja sam se iznenadio, pitao “kako kineska”, pa ja sam prvo primio Pfizer. I tu je nastao metež – priča Antić, dodajući kako je pitao liječnika što mu je činiti, a on mu je rekao da neće biti nekih posljedica, ali ga je uputio u Dom zdravlja, gdje su mu rekli da ne znaju što raditi… – prenosi portal Luftika, a s njima i Noizz.rs, čiji cijeli članak možete pročitati OVDJE.

Tekst pišu i portali Nova.rs i N1.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments