Pet. tra 23rd, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

I s 20 godina života u UK, Osječanka ujutro do posla sluša Slavonski radio!

2 min read
Slavonski radio ujutro 'vrti' svoj 'Jutarnji show', a što je priličan otklon od problema, posebno ujutro.

“Moj suprug Peter plaća 50 posto poreza na svoju zaradu mjesečno i svi mi ovdje što radimo plaćamo za kraljevsku obitelj pa kad su izjavili (Harry i Meghan nap.a.) da im je vjenčanje bilo samo za druge ljude i da su se u tajnosti vjenčali tri dana prije – Britanci su se osjećali prevareni. Potrošeni su milijuni na vjenčanje koje ustvari nije bilo autentično. To im se nikako ne sviđa” – ispričala je za Jutarnji list o najaktualnijoj otočkoj temi Mirna Burrows (42), koja je u Veliku Britaniju došla iz Osijeka i koja sada živi u Ipswichu, povijesnoj gradskoj jezgri grada u Suffolka u Engleskoj.

Nadalje, navodni rasizam u kraljevskoj obitelji najveći je problem izgovoren u intervjuu bivšeg kraljevskog para, no, čitajući misli i rečenice Osječnake Mirne Burrows, za oko je, ili za uho, zapela posljednja izgovorena stvar u razgovoru za Jutarnji list, a gdje gospođa ‘naše gore list’ teško ili nikako kida spone s Osijekom i Slavonijom. Kaže kako informacije skoro selektivno prima posljednjih dana, jer ‘buka’ je prevelika…

“Do tada se držim Netflixa i slušam Slavonski radio u autu” – kazala je Mirna Jutarnjem listu, uz smijeh, a cijeli članak čitajte OVDJE.

Slavonski radio ujutro ‘vrti’ svoj ‘Jutarnji show’, a što je priličan otklon od problema, posebno ujutro. A Mirna ima dobar radio u autu, kada ‘internetom’ sluša Slavonski čak u Ipswichu.

Foto: Slavonski radio (screenshot) & Facebook, Mirna Burrows (screenshot)

Facebook Comments