Pet. tra 23rd, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Nova radna mjesta u Osijeku i okolici: Instalacije, građevina, prodaja, web, prijevoz…

3 min read
Za dodatne poslove iz Osječko - baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Future Vision j.d.o.o. zapošljava na poziciji wordpress developer (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 30.4. Traži se poznavanje WordPress CMS-a, CSS-a, HTML-a i Javascripta, poznavanje Elementor page builder-a i SQL-a- Potrebno je tečno govorenje i poznavanje engleskog ili njemačkog jezika. Poželjno je iskustvo u vođenju klijenata. Više na linku.

Nexe gradnja d.o.o. zapošljava tesara (m/ž) u Našicama. Rok prijave je 30.4. Posao obuhvaća obavljanje svih poslova vezanih uz tesarsku struku, sortiranje, tesanje i krojenje građe, obradu vezova i montiranje krovišta. Uvjeti su KV ili srednja stručna sprema. Više na linku.

Con-Formo d.o.o. zapošljava komercijalista (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 30.4. Posao podrazumijeva istraživanje tržišta uredskog namještaja, stolica i opreme, pripremu i razradu ponuda, praćenje javne nabave i izradu ponuda za javne natječaje i slično. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Potrebna je srednja stručna sprema. Detalje provjerite ovdje.

Geneza Tech d.o.o. zapošljava voditelja radova (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijaviti se možete najkasnije do 29.4. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i radno iskustvo od pet godina. Poslodavac nudi mogućnost sklapanja ugovora na neodređeno. Prednost donosi strojarska struka, eventualno građevinska struka sa iskustvom u vođenju radova na gradilištima. Više na linku.

Ricardo d.o.o. zapošljava profesionalnog vozača teretnih motornih vozila (m/ž) u Dardi. Rok prijave je 30.4. Potrebno je više osoba na poziciji. Traži se posjedovanje KOD 95 i vozačke dozvole C i E. Poslodavac nudi rad u dinamičnom i stimulativnom radnom okruženju. Provjerite više ovdje.

Transcom WorldWide d.o.o. zapošljava agenta u korisničkoj podršci na engleskom jeziku (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 12.4. Potrebno je više osoba na poziciji. Traži se minimalno srednja stručna sprema i napredno poznavanje engleskog jezika. Poslodavac omogućuje plaćenu obuku i prijavu od prvog dana treninga, ugovor o radu ili studentski ugovor, mogućnost napredovanja i izgradnju karijere u međunarodnom okruženju. Provjerite više ovdje.

Lamnia d.o.o. zapošljava kozmetičara (m/ž) u Osijeku. Prijaviti se možete najkasnije do 15.4. Radno iskustvo nije nužno, ali je poželjno. Posao obuhvaća masaže, pedikure, manikure, tretmane lice i depilacije. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Emax d.o.o. traži instalatera grijanja i klimatizacije (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 30.4. Poslodavac nudi sigurno radno mjesto, stimulativna primanja i mogućnost napredovanja. Posao obuhvaća izradu instalacije grijanja i klimatizacije u kućama, poslovnim objektima i pogodnima. Detalje provjerite na linku.

Solaris pons d.o.o. zapošljava stojarskog tehničara (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 30.4. Potrebna je minimalno završena srednja škola te radno iskustvo od pet godina. Traži se iskustvo u korištenju ručnih alata i stacionarnih strojeva za obradu odvajanja čestica, spajanje zavarivanjem Mig/Mag/Rel. Detalje provjerite ovdje.

Lider Net d.o.o zapošljava asistenta u prodaji (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 12.4. Posao podrazumijeva prezentaciju i prodaju telekomunikacijskih usluga poslovnim korisnicima B2B, neposredan kontakt s potencijalnim korisnicima, odgovaranje na upite korisnika i ostvarivanje zadanih prodajnih ciljeva. Postoji mogućnost rada od kuće. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Detalje provjerite na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Foto: Pixabay (ilustracija) & OsijekEpress.com (arhiva, ilustracija)

Facebook Comments