Sub. svi 15th, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Katarina Baban objavila ‘timelapse’ uzimanja odljeva glave za TLZP! Uh, nije ugodno…

1 min read
- ...odljev glave. Inače većini naaaajdraži dio... Traje oko nekih 40tak minuta tijekom kojih samo ne smiješ razmišljati o tome da si zatočen ispod svega ovoga. Fino je toplo pa ja tome (po drugi put) pristupam kao nekakvom malo čudnijem kozmetičkom tretmanu! - napisala je osječka glumica sa zagrebačkm adresom Katarina Baban.

Negdje potkraj uzimanja odljeva glave, a za potrebe, zacjelo, izrade maske, cijelo lice i glava modela su prekriveni nizovima slojeva različitih smjesa, plastika… Svo vrijeme su oči modela zatvorene, prekrivene…, kao i uši, sve…, dočim su otvorene tek dvije rupe za nosnice. Izgleda užasno klaustrofobično i nimalo lako za izdržati, a cijeli taj trenutak uzimanja odljeva glave u ‘timelapseu’ na Instagramu podijelila je Katarina Baban, osječka glumica i sudionica ‘showa’ Tvoje lice zvuči poznato, u kojem su maske naravna stvar.

Kako je cijeli video ‘timelapse’, odnosno najjednostavnije rečeno ubrzan, teško je i zamisliti kako se nositi sa situacijom u 40-tak minuta, koliko cijeli proces traje. Prilično je uznemirujuće zamisliti u toj ulozi 🙂

– …odljev glave. Inače većini naaaajdraži dio… Traje oko nekih 40tak minuta tijekom kojih samo ne smiješ razmišljati o tome da si zatočen ispod svega ovoga. Fino je toplo pa ja tome (po drugi put) pristupam kao nekakvom malo čudnijem kozmetičkom tretmanu! – napisala je osječka glumica sa zagrebačkm adresom Katarina Baban.

Uostalom da ne dužimo puno… Video možete pogledati klikom na poveznicu OVDJE.

Foto: Instagram (screenshot)

Facebook Comments