Sub. svi 15th, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Nova ponuda radnih mjesta u Osijeku i okolici: Pekari, alatničar, dizajner, skladištar, trgovac…

3 min read
Za dodatne poslove iz Osječko - baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

OS promet d.o.o. zapošljava automehaničara (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 20.5. Potrebno je više osoba na poziciji. Posao obuhvaća popravak, održavanje i servisiranj teretnih, priključnih i osobnih vozila. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Detalje provjerite ovdje.

Transcom WorldWide d.o.o. zapošljava specijalista za selekciju i zapošljavanje (m/ž). Lokacija rada je Osijek, a prijave su otvorene do 21.5. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, najmanje dvije godine rada u području ljudskih potencijala, napredno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, aktivno korištenje još jednog jezika. Očekuju se izvrne verbalne, pismene i interpersonalne komunikacijske vještine. Detalje provjerite putem linka.

Mono d.o.o. zapošljava web dizajnera (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 27.5. Očekuje se najmanje godina dana radnog iskustva u struci,dobro poznavanje semantičkog HTML-a, napredno poznavanje CSS-a, dobar pregled tehničkih izazova i slično. Poslodavac nudi izazovne projekte i velike klijente, osobni i profesionalni razvoj, rad u cutting-edge tehnologiji, rad s iznadprosječnim pojedincima, fleksibilno radno vrijeme i slično. Provjerite detalje ovdje.

Pekarstvo Kadulja d.o.o. traži skladištara (m/ž) u Dardi. Rok prijave je 10.5. Posao podrazumijeva razvrstavanje, slaganje i pakiranje pekarskih proizvoda prema nalogu za otpremu te druge poslove u skladištu pekare. Potrebna je minimalno završena osnovna škola. Provjerite više ovdje.

Debeljak, trgovački obrt, zapošljava prodavača (m/ž). Mjesto rada je Čepin, a prijaviti se možete najkasnije do 23.5. Potrebna je osoba sa iskustvom, a očekuje se znanje rada na računalu. Provjerite više ovdje.

Negotium d.o.o. zapošljava pekara (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijaviti se možete najkasnije do 31.5. Posao obuhvaća proizvodnju pekarskih proizvoda. Očekuje se godina dana radnog iskustva i srednja stručna sprema. Više na linku.

Altrad Limex d.o.o. traži radika na poslovima strojne obrade – alatničara (m/ž). Lokacija rada je Donji Miholjac, a prijaviti se možete najkasnije do 10.5. Posao podrazumiejva provođenje mjera zaštite na radu, planova i mjera iz domene zaštite okoliša, održavanje radne i tehnološke vještine, brige o čistoći, urednosti i preglednosti radnog mjesta i slično. Uvjeti su srednja stručna sprema te radno iskustvo na području stručne obrade minimalno dvije godine. Prednost donosi radno iskustvo na poslovima alatničara. Detalje pronađite ovdje.

Panelmont j.d.o.o. traži lakirera (m/ž), bravara (m/ž), limara (m/ž), pomoćnog radnika (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijaviti se možete najkasnije do 7.5. Potrebno je više osoba na pozicijama i srednja stručna sprema. Provjerite detalje putem linka.

S.D.-Plast d.o.o. zapošljava električara održavanja (m/ž). Mjesto rada su Vladislavci, a prijaviti se možete najkasnije do 21.5. Potrebna je srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije uvjet. Posao obuhvaća radove na održavanju i popravku strojeva za brizganje i puhanje plastike. Provjerite više ovdje.

Central traži konobara u caffe baru (m/ž). Mjesto rada je Đakovo, a prijave su otvorene do 26.5. Radno iskustvo nije važno, a uvjet je srednja stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments