Sub. svi 15th, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Kušec se testirao i dobio nalaz! SDP-ov kandidat za gradonačelnika nema koronu!

1 min read
Naime, jučer se u Zagrebu u Večernjem listu trebalo održati sučeljavanje gradonačelničkih kandidata za Osijek, a nakon što su organizatori sudionicima mjerili tjelesnu temperaturu, Kušec je dva puta pokazao vrijednosti iznad uobičajenih.

Goran Kušec, kandidat SDP-a za gradonačelnika Osijeka nema koronavirus, pokazalo je to testiranje, a kojem se podvrgnuo odmah nakon odgođenog sučeljavanja za Večernji list, kada mu je, praktički igrom slučaja, detektirana povišena tjelesna temperatura. Iako smo kontaktirali njegov izborni stožer, Kušec je i sam na Facebook-u objavio kako test nije pokazao prisutnost virusa Sars-CoV-2.

Tako se Kušec vraća redovnim predizbornim aktivnostima, a nakon što je zakratko morao stati. Naime, jučer se u Zagrebu u Večernjem listu trebalo održati sučeljavanje gradonačelničkih kandidata za Osijek, a nakon što su organizatori sudionicima mjerili tjelesnu temperaturu, Kušec je dva puta pokazao vrijednosti iznad uobičajenih.

Svi su se sudionici složili da se sučeljavanje odgodi za sljedeći tjedan, na čemu se Kušec zahvalio i Ivanu Radiću i Berislavu Mlinareviću, Vladimiru Šišljagiću, Vladimiru Hamu. Katarina Kruhonja i Miroslav Vanek nisu bili pozvani na sučeljavanje Večernjeg.

Foto: Facebook (screenshot)

Facebook Comments