Sub. svi 15th, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Nova radna mjesta u Osijeku i okolici: Traže se VSS, SSS, žene i muškarci, za ured, teren…

3 min read
Za dodatne poslove iz Osječko - baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

NTH Mobile d.o.o. zapošljava na poziciji Java razvojni programer (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijaviti se možete najkasnije do 17.5. Od kandidata se očekuju minimalno godina dana radnog iskustva, dobro razumijevanje Java programskog jezika, razumijevanje objektno orijentiranog programiranja i razvoja web aplikacija, razumijevanje API-ja i arhitekture usmjerenih na usluge. Prednost donosi poznavanje alata za inačicu koda (GIT). Prijavite se.

Cras d.o.o. zapošljava inženjera elektrotehnike (m/ž). Lokacija rada je Osijek, a prijaviti se možete najkasnije do 13.5. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema elektrotehnike ili elektronike, a prednost donosi minimalno dvije godine iskustva u vođenju elektro radova. Potrebno je iskustvo i tehnička znanja u izvedbi svih faza radova, a u prednosti su osobe s položenim stručnim ispitom i aktivnim znanjem engleskog jezika. Poslodavac nudi kontinuirano ulaganje u edukaciju i profesionalni razvoj uz mogućnost stalnog stručnog usavršavanja, plaćeni prijevoz, prekovremeni rad, terenski rad te poticajna primanja. Aplicirajte.

Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju farmaceuta (m/ž) u Osijeku. Prijavite se najkasnije do 9.5. Glavne odgovornosti su izdavanje lijekova, stručno savjetovanje pacijenata te farmaceutska skrb. Potrebni su uvjeti visoka stručna sprema farmacije, odobrenje za samostalan rad, organizacijske i koordinacijske vještine, motiviranost, odgovornost i predanost poslu. Prijavite se na linku.

Signum d.o.o. zapošljava bravara (m/ž). Mjesto rada je Čepin, a prijaviti se možete najkasnije do 23.5. Poželjno je posjedovanje vozačke dozvola B kategorije. Posao obuhvaća poslove izrade inox, čeličnih i aluminijskih proizvoda, a potrebno je poznavanje TIG i MIG/ MAG procesa zavarivanja. Potrebna je samostalnost u radu i preciznost. Više na linku.

OS promet d.o.o. zapošljava automehaničara (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 20.5. Potrebno je više osoba na poziciji. Posao obuhvaća popravak, održavanje i servisiranj teretnih, priključnih i osobnih vozila. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Detalje provjerite ovdje.

AIOS d.o.o. zapošljava suranika u prezentaciji, prodaji i isporuci geodetskih sustava (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijaviti se možete najkasnije do 10.5. Posao obuhvaća podršku i razvoj postojećih kupaca, stjecanje novih kupaca i novih segmenata aplikacija uz podršku marketinga, pripremu ponuda i zaključivanje ugovora, izvještavanje o kontaktima s kupcima i relevantnih tržišnih događaja te ažuriranje popisa projekata i ponuda. Potrebno je minimalno pet godina praktičnog iskustva u području inženjerskog/ građevinskog premjeravanja, spremnost na putovanja, visoka kompetentnost u radu, samopouzdanost i ekstrovertnost. Više na linku.

Agro konzalting, obrt, zapošljava knjigovođu (m/ž). Mjesto rada je Antunovac, a prijave su otvorene do 9.5. Posao obuhvaća knjiženje ulaznih i izlaznih računa, knjiženje izvoda, obračun plaća, izradu putnih naloga i slično. Potrebna je srednja stručna sprema te radno iskustvo od tri godine. Više na linku.

Karat d.o.o. zapošljava prodavača / komercijalista (m/ž) – prodaja kamenih elemenata. Mjesto rada su Piškorevci, a prijave su otvorene do 31.5. Poželjno je iskustvo rada na traženim poslovima, poznavanje građevinskog materijala, samostalnost u radu, odgovornost, marljivost, usmjerenost timskom radu i slično. Više na linku.

Transcom WorldWide d.o.o. zapošljava specijalista za selekciju i zapošljavanje (m/ž). Lokacija rada je Osijek, a prijave su otvorene do 21.5. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, najmanje dvije godine rada u području ljudskih potencijala, napredno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, aktivno korištenje još jednog jezika. Očekuju se izvrne verbalne, pismene i interpersonalne komunikacijske vještine. Detalje provjerite putem linka.

Mono d.o.o. zapošljava web dizajnera (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 27.5. Očekuje se najmanje godina dana radnog iskustva u struci,dobro poznavanje semantičkog HTML-a, napredno poznavanje CSS-a, dobar pregled tehničkih izazova i slično. Poslodavac nudi izazovne projekte i velike klijente, osobni i profesionalni razvoj, rad u cutting-edge tehnologiji, rad s iznadprosječnim pojedincima, fleksibilno radno vrijeme i slično. Provjerite detalje ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments