21. veljače 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Mia Dimšić se nada da će ju na Eurosongu i Youtubeu čuti Taylor Swift i Ed Sheeran!

2 min read
Naime, strani su gledatelji njezin video skladbe s Dore, Guilty Pleasure dijelili u komentarima ispod skladbi Taylor Swift, na njezinom kanalu na Youtubeu...

Mia Dimšić je na Dori, između ostalog, zapjevala na engleskom jeziku računajući i na taj način razvoja karijere. Istina, danas govori da su se ulozi promijenili i da sada brani i boje nacije, što motive i voljni trenutak samo pojačava. No, vraćajući se na prvi motiv, ali i komparacije s Taylor Swift, osječka je glazbenica u programu Slavonskog radija izgovorila zanimljive želje.

Naime, strani su gledatelji njezin video skladbe s Dore, Guilty Pleasure dijelili u komentarima ispod skladbi Taylor Swift, na njezinom kanalu na Youtubeu…

– Znam da ima tim ljudi koji rade za nju, prate njezine društvene mreže, objavljuju i moderiraju. Možda joj skrenu pozornost – nasmijala se Mia Dimšić, ali i izrazila nadu približiti se na taj način, zvukom i izričajem glazbenici koju prati i kojoj se divi.

– Možda mi se javi – još jednom se nasmijala Mia.

Ako mi se javi, ma nek’ samo čuje za mene zbog ‘hejt’ komentara… – smijala se i nizala

A Ed Shreeran? Voditeljica Martina Ferger Dragušica ma Slavonskom radiju skrenula joj je pozornost kako ovaj glazbenik, navodno, strastveno prati Eurosong.

– Pa bilo bi lijepo. Nadam se da bi i on mogao čuti Guilty Pleasure. A kako su on i Taylor dobri prijatelji, nek’ joj javi da ima jedna kojoj se ona očito sviđa – izrazila je nadu i želju, uz razmije se, smijeh.

Ali, da se razumijemo, to su nade mlade djevojke, daleko od nečega na što Mia računa. Napokon, osječka glazbenica je već odavno prerasla nacionalne okvire i prije ili kasnije će se i bez ovoga otisnuti u još ozbiljniji glazbeni svijet.

Foto: Instagram (screenshot)