30. rujna 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Donna ‘fanovima’ na IG-u fotografijama prenijela i ‘komadić’ Osijeka! Bila je u svatovima!?

1 min read
Iako je i ova njezina objava primarno promotivna, modnog karaktera, Donna Lugonja Petković je prenijela i 'komadić' osječkog Trga Ante Starčevića, prenijela 'komadić' Osijeka...

Rođena Mostarka, danas sa zagrebačkom adresom, na Instagramu i širom zemlje poznata kao Donna Bombonna, influencerica s više od 100.000 pratitelja, jednom od posljednjih objava na IG-u javila se upravo iz našeg Osijeka.

Iako je i ova njezina objava primarno promotivna, modnog karaktera, Donna Lugonja Petković je prenijela i ‘komadić’ osječkog Trga Ante Starčevića, prenijela ‘komadić’ Osijeka svojim pratiteljicama i pratiteljima, dajući u objavi do znanja, ‘hashtagom’, da je u Osijek stigla zbog vjenčanja.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Kome je ova mlada Hercegovka bila u svatovima, ne znamo. Ali, znamo da se redom ‘fanovi’ ne prestaju diviti njezinom izgledu, stavu, fotografijama…

Inače, Donna je, nije lijepo damama brojati godine, ali 32-godišnja influencerica, inače politologinja, a čiji su se hobi i zabava postavljanja fotografija na Instagramu pretvorili u ozbiljan posao.

Kako je i sama svojedobno rekla medijima, službeno se nikada nije odlučila baviti time, ali da je do svega došlo spontano prije nekoliko godina. Kako su ‘rasli lajkovi’, tako su počele stizati i ponude za marketinške objave. Istina, kazala je, njezinim roditeljima i okolini nije najjasnije kako se od toga može živjeti, ali prihvatili su.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Objavu i profil na Instagramu možete vidjeti OVDJE.

Foto: Instagram (screenshot)