Sri. srp 6th, 2022

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Ivana Plechinger ponovno u Osijeku!

2 min read
ivana plechinger

“Srce mi je toliko puno… Hvala vam drage moje Slavonke, i dva Slavonca, na večeri punoj ljubavi i vjere u bolji život! Vidimo se uskoro kao što smo se i dogovorili – napisala je na Instagramu Ivana Plechinger, nakon posljednjeg dolaska u Osijek, prije malo više od mjesec dana, da bi ‘mala ptica nebeska’ i naša ‘Hugolina’, dolazak u Osijek ponovno najavila za 22. veljače 2020. godine, i to u hotelu Osijek.

Ivana Plechinger, poznata kao radijska i televizijska voditeljica, glazbenica… danas je malo više autorica knjige i motivacijski govornik. Veliki zaokret u karijeri Ivane Plechinger dogodio se nakon bolesti kroz koju je prošla, moždani udar, a za koji kaže – Protresao je svaku moju stanicu spoznajom da nešto u svome životu moram promijeniti.

– Dragi moji, kao što smo se dogovorili, nastavljamo s druženjem 22. 2. 2020., jedva čekam opet vas vidjeti, sigurna sam da će opet biti i suza i smijeha. Tema će nam biti Zdrava ljubav prema sebi – temelj tvog sretnog života. Saznat ćete kako na ispravan način voljeti i poštovati sebe, kako bi potpunije voljeli sve koji vas okružuju. Uživat ćemo u posebnoj meditaciji koja će vas spojiti s potpuno zanemarenim, a tako važnim dijelom vas, pripremila sam vježbe koje će vam pokazati koliku podršku imate u svome životu a da za nju niste niti znali. Naučit ćete gdje vam u danu vrijeme “curi” iz ruku i kako ga vratiti sebi da radi za vaše najveće dobro.
Ove radionice osmislila sam za sve koji, poput mene, žele više od života, za one koji žele raditi na sebi kako bi danas bili sretniji i bolji ljudi no jučer. Vidimo se 22. 02. 2020. u Hotelu Osijek, Šamačka 4, od 17-21h. Veselim se vašem dolasku – napisala je na svojoj službenoj stranici Ivana Plechinger, za kojom je, da se zna, djetivnjstvo u Našicama, susjedstvu Osijeka.

Foto: Instagram

Facebook Comments