28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Tramvajski ‘nered’ zbog biciklističke utrke. Sve obavijesti GPP-a …

1 min read
tramvaj

S ciljem neometanog i točnog prometovanje vozila javnog prijevoza na tramvajskoj liniji broj 2 za vrijeme održavanja međunarodne biciklističke utrke „CRO Race“, od ponedjeljka 30. rujna 2019. godine od 20:00 sati, do utorka 1. listopada 2019. do 12:30 sati, obustavlja se tramvajski promet u Županijskoj ulici od Trga A. Starčevića do Ulice Hrvatske Republike, te se s tim u svezi zaustavlja i preusmjerava tramvajska linija br. 2: Bikara – Trg A. Starčevića – Bikara, kroz Ulicu Hrvatske Republike.

Isto će biti obavljeno na način da će se u navedenom vremenu kombiniranim prijevozom organizirati promet prema slijedećem:

• umjesto tramvaja na dijelu Linije 2, od Mačkamama – Kolodvor – Trg A. Starčevića – Mačkamama, prometovati će autobusi na trasi izmijenjene Linije: Mačkamama – Kolodvor – Radićeva – Europske avenije – Stepinčeva – Gajev trg – Ulica Hrvatske Republike – Županijska – Mačkamama, uz korištenje svih tramvajskih i autobusnih stajališta kraj kojih prolazi,
• na preostalom dijelu Linije 2: od Mačkamama – Bikara – Mačkamama, prometovati će tramvaji, uz okretanje tramvaja i presjedanje putnika na Mačkamami s tramvaja na autobuse i obrnuto.
• Sav promet odvijati će se prema ustaljenim voznim redovima.

Obavijesti o preusmjeravanju možete naći na web stranici GPP-a www.gpp-osijek.com, odnosno dobiti informacije na brojevima telefona: 228 – 308, 228 – 346 i 213 – 004.

Tekst: GPP (Facebook)

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments