28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Državne nekretnine u zakup nude i dva prostora u Osijeku

1 min read
nekretnina reisenerova

U subotu je objavljen natječaj za zakup poslovnih prostora u vlasništvu Republike Hrvatske.U 8 hrvatskih gradova u zakup se nude 24 poslovna prostora, a rok za dostavu ponuda je 23. listopad 2019. – javljaju Držvne nekretnine …

Uz 11 poslovnih prostora koji se daju u zakup u Zagrebu u ponudi su i prostori u Rijeci, Zadru, Sisku, Osijeku, Vukovaru, Splitu i Slavonskom Brodu.

Na natječaju mogu sudjelovati pravne osobe, i fizičke osobe koje imaju registrirani obrt ili obavljaju samostalnu profesionalnu djelatnost. Ugovor o zakupu sklapa se na 10 godina,  zainteresirani mogu pogledati prostore od  14. do 17. listopada 2019. prema rasporedu koji se nalazi u Javnom pozivu za zakup poslovnih prostora 6/19.

Ponude za zakup,koje moraju biti više od početnih, dostavljaju se na adresu: Državne nekretnine d.o.o., Planinska 1, Zagreb. Rok za dostavu je 23. listopada 2019. u 12:00 sati,  dok je javno otvaranje ponuda istoga dana u 13:00 sati u Ministarstvu državne imovine, ulica Ivana Dežmana 10, Zagreb. Cjeloviti tekst javnog poziva kao i  fotografije te informacije o poslovnim prostorima nalaze se na linku:

Natječaj za zakup poslovnih prostora 6/19

U Osijeku su to dva prostora, u Reisnerovoj i Županijskom ulici.

Tekst i foto: Državne nekretnine

Facebook Comments