20. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

HNK i OsijekExpress.com Vas vode na – Bubu u uhu

1 min read
buba u uhu hnk kazalište

Hrvatsko narodno kazalište u Osijeku (HNK) nastavlja i ovaj vikend s praksom Obiteljskih subota u listopadu, a kada ulaznice za subotnje predstave stoje svega 40,00 kuna. Potrebno ih je pribaviti u pretprodaji na blagajni HNK. A mi ih imamo nekoliko za Vas. ‘Bespla’!

U subotu, 19. listopada na rasporedu je vodvilj – Buba u uhu.

Za Bubu u uhu, HNK i OsijekExpress Vam daruju 1×2 ulaznice. Sve što je potrebno jest podijeliti ovu objavu na Facebook-u, a ispod naše objave u komentaru ‘tag-irati’ osobu s kojom želite gledati vodvilj 19. listopada u 19 sati. U obzir ćemo prilikom izvlačenja uzeti one komentare i podjele do četvrtka u 18 sati. Imena dobitnika objaviti ćemo u komentaru objave u četvrtak, 17. listopada u 19 sati.

O vodvilju valja još dodati tek ovo …

Redatelj Jasmin Novljaković Feydeauov vragolasti teatar interpretativno ostavlja u shemi atrakcija… Vodvilj je to stalnih nesporazuma i kratkih spojeva, vrtoglava ritma i lakoće, u kojemu je najvažnije da sve izgleda nevjerojatno nonšalantno, dok se osobe i publika stalno na neki način povlače za nos i preko ruba – piše Anđela Vidović, Vijenac

Feydeau se oduvijek i do kraja obrušava na malograđanštinu, pa tako i „Buba u uhu“ do burleske uzdiže mogućnost preljuba koja u uho uskače poput buhe i škaklja. Bez drugog motiva osim zabave i smijeha koji nam produžava život. Kažu.

Foto: HNK u Osijeku

Facebook Comments