15. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Svi sveti i Dušni dan: Radno vrijeme groblja – Ukop po narudžbi čisti mrlje od svijeća, mahovinu …

1 min read
grob grobnica groblje

Od 1. studenog do 31. ožujka groblje je za posjete građanima otvoreno od 7:30 do 17:00 sati. Iznimno 31. listopada, 1. i 2. studenog posjete će biti dozvoljene i izvan tog vremena – stoji među ostalim na službenim internetskim stranicama osječkog Ukopa.

Ulazak građanima automobilom u prostor Centralnog groblja na sam dan Svih svetih NIJE DOZVOLJEN. Molimo građane za razumijevanje jer na taj dan zbog prevelikog broja posjetitelja, osim za službena vozila policije, Hitne pomoći, vatrogasaca i Ukopa, neće biti moguće ući automobilom u prostor groblja. Preporučamo invalidima, starijima i nemoćnima da na groblje dođu dan ranije, a ako dolaze na sam dan Svih svetih neka dođu u pratnji osobe koja će im pomoći – zaključuju iz Ukopa o radnom vremenu i ulasku automobilima na groblje.

I jedna važna vijest. Uoči Svih svetih tvrtka UKOP d.o.o., tvrdi na svojoj stranici, nudi ponudu široke palete usluga kako bi grobovi uređeni dočekali sveti dan. Iako je letak iz 2015. godine, jedini je na stranici i zacjelo važeći. Ukop, naime, nudi po narudžbi skidanje mrlja od svijeća, sa svih vrsta kamenih obloga i teraco površina, a uklanjaju i mahovinu, hrđu, alge …

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments