16. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Milanović u Osijeku: HDZ? Oni su zemljoradnici kojima ni blato ne bi uspjevalo

1 min read
zoran milanović

“Ljudi imaju prave egzistencijalne probleme, ne bave se svaki dan izborima. Ali razmišljaju i osjećaju na svoj način. Računam na podršku svih dijelova društva. Uvjeren sam da će Hrvatska za predsjednika imati normalnog čovjeka koji se bori samo za normalnu Hrvatsku. Znam da to nije previše uzbudljivo, ali od toga se kreće” – napisao je Zoran Milanović na Facebook-u po posjetu Osijeku danas prijepodne.

Predsjednički kandidat SDP-a Zoran Milanović posjetio je Slavoniju i Baranju. U Osijeku je rekao da očekuje podršku svih dijelova društva i na mjestu predsjednika vidi jednog normalnog čovjeka koji se bori za normalnu Hrvatsku – piše danas, poslije posjeta predsjedničkog kandidata Osijeku Zorana Milanovića, HRT Radio Osijek.

“Čudno je vrijeme u kojem se boriš za normalnu zemlju, da stvari koje su postale normalne su ustvari nenormalne”, rekao je Milanović, piše Radio Osijek i zaključuje …

Kako je rekao “HDZ je potpuno zarobio Hrvatsku i to je jedan zlostavljački odnos. Ne smije im se prepustiti Hrvatska, jer je naprosto utapaju u Balkan. Oni su zemljoradnici kojima ni blato ne bi uspjevalo”, rekao je Milanović.

Foto: Facebook

Facebook Comments