28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Osijek otvara klizalište na Sokolu već do sredine studenoga!? Cijene ostaju iste!

2 min read
sokol klizalište

Radovi na pripremi klizališta na Sokolu u Osijeku već su počeli. Danas su odrađene već šeste-sedme ‘bagerske dionice’ pripreme tla, svjedoče fotografije iz ‘dvorišta’ a poslije čega slijedi i postavljanje klizališta. Bude li sve po planu, a razloga u to nema sumnjati, klizalište će se otvoriti već do sredine studenoga!

“Veliki su to radovi, sukladno čemu ne mogu špekulirati s točnim datumom otvaranja. Imamo najveće klizalište od Zagreba na ovamo, klizalište hokejaških dimenzija, 60×25 metara, a za što je potrebno dosta vremena pravljenja i pripreme leda, a razumije se i kako nas vrijeme mora poslužiti za to. Puno je posla da se upogoni klizalište, ali je naša želja postići to čim je prije moguće” – počela je Ivana Maltašić, voditeljica poslovanja Sokol centra i nastavila na opetovano pitanje o rokovima ..

“Naša je procjena da je veće zanimanje građana za klizanjem u studenom u odnosu na vrijeme nakon blagdana u siječnju i veljači. Stoga, slušamo želje naših sugrađana i nastojimo klizalište postaviti što prije. Da, voljeli bi da ga se može konzumirati prije prosinca. S radovima smo počeli prije 7 do 10 dna i idemo po planu – nastavila je zaključujući …

“Sadržaja će biti raznih, napose kvalitetnih ideja za djecu. Škola klizanja je pred nama, sportski kampovi, nastavljamo suradnju sa svima kao i prije. A cijena? Cijene će biti iste kao i lane, dakle 15 kuna ulaznica i ista ciena za najam klizaljki. Znate da smo prošle sezone nabavili čitav novi kontigent klizaljki, koje su praktički nove i sada – zaključila je je Ivana Maltašić, voditeljica poslovanja Sokol centra.

Foto: Facebook

Facebook Comments