22. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Zajednica povratnika zadovoljna Kolindom Grabar Kitarović! Daju podršku i prije objave kandidature

1 min read
Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović najavila je obznaniti kandidaturu za novi mandat službeno 11. studenoga.
kolinda grabar kitarović

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović najavila je obznaniti kandidaturu za novi mandat službeno 11. studenoga.

Pa ipak, i prije toga datuma podrška već dolazi. Zajednica povratnika Hrvatske, s Josipom Kompanovićem u potpisu, otvorenim je pismom izrazila podršku predsjednici, tvrdeći u istom da – “… u Zajednici povratnika smatramo da ste svojim radom u proteklih 5 godina mandata opravdali u potpunosti povjerenje koje Vam je narod dao na prošlim izborima i da zaslužujete još jedan mandat na predsjedničkoj funkciji” – stoji u pismu.

Nadalje, pozvati će i sve stradalnike Domovinskog rata da daju svoj glas Kolindi Grabar Kitarović.

Uostalom, pročitajte pismo u cijelosti …

PISMO

Poštovana gospođo Predsjednice!

Upravni odbor Zajednice povratnika Hrvatske  je na svojoj sjednici održanoj u Zagrebu 25. listopada 2019. donio jednoglasnu odlukuda na predstojećim izborima za predsjednika odnosno predsjednicu Republike Hrvatske  podrži Vašu kandidaturu i u tom smislu ćemo pozvati sve naše članove,  bivše prognanike, povratnike i sve ostale  stradalnike Domovinskog rata da svoj glas daju Vama.

Mi u Zajednici povratnika smatramo da ste svojim radom u proteklih 5 godina mandata opravdali u potpunosti povjerenje koje Vam je narod dao na prošlim izborima i da zaslužujete još jedan mandat na predsjedničkoj funkciji.

Vjerujemo u Vašu pobjedu na izborima a u narednom razdoblju od Vas očekujemo još veći angažman na rješavanju demografskih i gospodarskih problema na ratom stradalim područjima.

S poštovanjem! Predsjednik: Josip Kompanović

Foto: Youtube (screenshot)

Facebook Comments