19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Advent u Osijeku ’19. – u Centru i/li Tvrđi?

1 min read
To bi bila sjajna kombinacija dvaju vrlo milih lokacija Osječanima. Pa ipak, više informacija ćemo morati još pričekati ...
advent

Manifestacija Advent u Osijeku ’19. ‘pala je na leđa’ Grada Osijeka i Turističke zajednice Osijek!? Na Javni poziv za organizaciju Adventa se u srpnju iz realnog sektora nije javio nitko. Tek jedna udruga u savjetodavnom obliku. Nije to novost, pisali smo o tome prije nekoliko dana.

Lane je primjerice Javni poziv bio upućen tek 31. listopada, s rokom do 7. studenog. No, to je bilo 2018. Danas je godina više, novog Javnog poziva nije bilo. Kobasice, kuhano vino, hamburgeri, ‘streetfood’ raznih verzija i brojni drugi sadržaji će se dogoditi, ali organizacijom će ‘orkestrirati’ javni sektor.

Tu informaciju, rekosmo, za sada ne želi potvrditi nitko. Više će se znati tek od sredine ovog mjeseca, no razvidno je da će Adventa biti i da može i mora biti dobar. Grad ‘u nogama već ima napretek utakmica’ u organizaciji, a laički gledano – to i ne izgleda kao ‘atomska fizika’.

Neslužbeno, također bez potvrde, govori se u Osijeku kako će navodno u pitanju biti dvije lokacije, na Trgu Ante Starčevića, odnosno u centru grada, kao i u Tvrđi. To bi bila sjajna kombinacija dvaju vrlo dragih lokacija Osječanima. Pa ipak, potvrdu ili više informacija ćemo morati još pričekati …

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments