3. lipnja 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

‘Nepodnošljiva lakoća’ na gasu, breme na novčaniku: 15.000 kuna za 159 km/h

1 min read
Za počinjeni prekršaj predviđena je novčana kazna u iznosu do 15.000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije ...
policija

‘Krug oko Đakova’ će gospodin iz Velike Kopanice pamtiti. Dozvoljena brzina na đakovačkoj zaobilaznici, na tom dijelu ceste, gdje je gospodin ‘nepodnošljivom lakoćom’ stisnuo papučicu gasa, jest 90 km/h, a njemu se ‘omaklo’ čak 159.

U 16,24 sati na državnoj cesti broj 7 (Đakovačka obilaznica), policijski službenici zaustavili su osobni automobil u prekršaju prekoračenja dozvoljene brzine kretanja vozila, kojim je upravljao 47-godišnji hrvatski državljanin iz Velike Kopanice – javlja policija.

Prethodno je, uređajem za nadzor brzine kretanja vozila marke „Laser“, utvrđena brzina od 159 km/h na dionici ceste izvan naselja gdje je brzina ograničena prometnim pravilom na 90 km/h.

Za počinjeni prekršaj predviđena je novčana kazna u iznosu do 15.000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od 1 mjesec i 3 negativna prekršajna boda.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments