16. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Najavili smo prije 7 dana! Advent ’19. na Trgu i u Tvrđi!

1 min read
Došlo je do toga odlukom Grada Osijeka i TZ Osijek kao suorganizatora, a pošto se na javni poziv za organizacijom u srpnju ove godine nije nitko javio.
advent snijeg klupa park

Javnim pozivom zainteresiranim poslovnim subjektima za zakup kućica za ugostiteljstvo i zakup prostora za prigodnu prodaju na manifestaciji Advent u Osijeku 2019. – TZ Osijek je potvrdio informaciju Osijek Express-a otprije tjedan dana, a kako će Advent u Osijeku ove godine biti na dvije lokacije, na Trgu Ante Starčevića i u Tvrđi.

Došlo je do toga odlukom Grada Osijeka i TZ Osijek kao suorganizatora, a pošto se na javni poziv za organizacijom u srpnju ove godine nije nitko javio. Propala je mogućnost da Advent organizira realni sektor, već se toga morao prihvatiti javni.

A odabir lokacije je, ako smijemo reći, odličan!

Prigodna prodaja i ugostiteljska ponuda na manifestaciji Advent u Osijeku 2019. održavat će se od 29. studenog do 24. prosinca 2019. godine – piše nadalje TZ Osijek i zaključuje …

Prigodna prodaja i ugostiteljska ponuda na manifestaciji Advent u Osijeku 2019. odvijat će se na prostoru Trg dr. Ante Starčevića u Gornjem gradu (glavni trg) te u starom gradu Tvrđi na Trgu Vatroslava Lisinskog i dijelu Franjevačke, Bösendorfeve i Boškovićeve ulice.

Planirano radno vrijeme za izlagače na lokaciji Trg dr. Ante Starčevića je od 09:00 do 21:00 sat, a planirano radno vrijeme za izlagače na lokaciji Tvrđa je od 17:00 do 22:00 sata.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments