3. lipnja 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Osječki Volonterski centar u četvrtak nagrađuje najbolje volontere u 2019. godini

1 min read
Nagrade se dodjeljuju pojedincima i organizacijama koje su svojim djelovanjem pokazali najbolje primjere volontiranja u zajednici.
volontiranje

Pod naslovom „Nevidljivo učiniti vidljivim“ u četvrtak, 5. prosinca 2019., u Arheološkom muzeju, Trg Svetog Trojstva 2, Osijek, s početkom u 18:00 sati bit će dodijeljene godišnje volonterske nagrade koje već trinaestu godinu u povodu obilježavanja Međunarodnog dana volontera dodjeljuje Volonterski centar Osijek.

Nagrade se dodjeljuju pojedincima i organizacijama koje su svojim djelovanjem pokazali najbolje primjere volontiranja u zajednici.

U proteklih 13 godina dodijeljeno je 118 nagrada aktivnim pojedincima, organizacijama koje u svoj rad uključuju volontere, školama te poslovnim organizacijama koje promiču volonterstvo, a ove godine nagrađeno je četvero volontera u kategoriji za volonterski angažman pojedinca, dvije organizacije u kategoriji za najbolje primjere dobre prakse uključivanja volontera, dvije škole u kategoriji za doprinos razvoju volontiranja u obrazovanju te dvije poslovne tvrtke u kategoriji za doprinos poslovnog sektora razvoju volonterstva.

Tekst: Volonterski centar Osijek

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments