17. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Aleksandar Bogdanović sinoć teško nastradao u prometnoj nesreći

1 min read
Sve se dogodilo na pješačkom prijelazu, kojim je pješke prelazio cestu, na Trpimirovoj ulici. I to u 22:30 sati.
aleksandar bogdanović

Prvak drame osječkog Hrvatskog narodnog kazališta, glumac u brojnim kazališnim predstavama, televizijskim serijama i filmovima, Aleksandar Bogdanović teško je jučer u Osijeku nastradao u prometnoj nesreći, neslužbeno se doznaje, budući da policija ne smije potvrditi ime i prezime ozlijeđene osobe.

– Jučer se dogodila prometna nesreća u kojoj je muška osoba zadobila teške tjelesne ozljede – kazao je kratko Zoran Kon, glasnogovornik osječke Policijske uprave, dodajući…

Sve se dogodilo na pješačkom prijelazu, kojim je pješke prelazio cestu, na Trpimirovoj ulici. Prema Vijencu Ivana Meštrovića. I to u 22:30 sati.

Vozač je ’97. godište. Pobjegao je s mjesta nesreće, ali je uhvaćen i uhićen u Zagrebačkoj ulici oko 23:45, priveden i zadržan. Na mjesto nesreće došao je zamjenik Općinskog državnog odvjetnika.

– Koliko znam, stabilno je. Liječnici su učinili sve, a sada će se on izboriti za oporavak – kazao je nam je njegov veliki prijatelj i kum Miroslav Čabraja, donedavni ravnatelj drame osječkog HNK-a.

Prijatelji vjeruju kako će ovu borbu Bogdanović rekordno brzo pobjediti s obzirom na svoju snažnu fizičku konstituciju, svakako činjenicu da je u formi i zdrav.

Foto: Facebook

Facebook Comments