18. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Osječanka Mia Reba na The Voice-u prošla ‘blind audition’ pjesmom I Put A Spell On You

2 min read
- Ni manje, ni više - ustvrdila je Vanna kada je začula mladi ženski vokal i odabir skladbe I Put A Spell On You, Nine Simone.
mia reba

– Ni manje, ni više – ustvrdila je Vanna kada je začula mladi ženski vokal i odabir skladbe I Put A Spell On You, Nine Simone.

‘Vagala’ je Vanna mladu Osječanku Miju Reba do posljednje trećine skladbe, a potom se okrenula, a za njom i Ivan Dečak, kojeg Osječanka nije odabrala za svog mentora, već je prihvatila onog tko ju je prvi izabrao – Vanna. Massimo je bio tik do okretanja. Jedino je Davor Gobac ostao suzdržan do kraja.

Osječanka Mia Reba u sklopu ‘show-a’ The Voice prošla je ‘blind audition’ skladbom Nine Simone, pokazavši zavidan vokal i školovane pjevačke sposobnosti, oduševivši pritom i publiku u studiju i diljem Hrvatske.

– Večeras je bilo puno ženskih ‘crnačkih’ vokala. Ovo je jedan od njih, vjerojatno onaj najbolji. Glas joj previše zvoni, u pozitivnom smislu, kao da joj težina i zahtjevnost ove pjesme nije dovoljna sama po sebi. Ovo je djevojka elastičnog glasa zlatno-crne boje, koja želi uroniti u najdublji ocean na svijetu, ocean čistih i netaknutih emocija. Ocean boli – samo je jedan od komentara na Youtube-u, a kojeg potpisuje ‘Peta mentorica’.

A tko je mlada Mia Reba?

Danas je studentica veterine u Zagrebu, prije toga stipendistica privatne Gimnazije Gaudeamus u Osijeku, gdje je imala besplatno školovanje kao jedna od ponajboljih osnovoškolaca Osijeka. Sudjelovala je na Lidranu, pohađala Glazbenu školu, bila dijelom Brevisica, nastupala s njima u New Yorku. Svira klavir, bavi se i skladanjem…

Osijek je ‘stvorio’ Miju Dimšić, a sada ‘stvara’ i Miju Reba! 🙂

Foto: Instagram

Facebook Comments